Vacante

#Dan Negru Baile Herculane #baile herculane #dan negru

Dan Negru, revoltat din cauza unei statiuni din Romania! “Cel mai mare jaf...” VIDEO

Dan Negru este revoltat de modul in care arata cladirile istorice Baile Herculane, statiune pe care a vizitat-o recent si unde si-a petrecut mare parte din vacantele copilariei.

Realizatorul tv ii vede vinovati pe romanii care nu au fost in stare sa aiba grija de ea. Vedeta a filmat mai multe cladiri istorice care stau sa cada.

“Cel mai mare jaf al turismului românesc s-a petrecut aici! Romanii au descoperit staţiunea asta, acum 2000 de ani. Era locul preferat al aristrocraţilor romani, senatorii romani veneau aici. Imperiul Austro-Ungar  a ridicat si mai mult staţiunea, pentru ca ai nostri sa o doboarea in doar 30 de ani. Asa arata Herculane acum, in august 2018. Culmea, cei care au ingaduit tot jaful asta, toata tâlharia asta, apar in continuare la televizor, ii vezi prin ziare sunt bine mersi. Vacanţele de vara, din copilaria mea, le-am petrecut aici si de asta, matur fiind, de fiecare data când vin aici, imi vine sa caut o pusca si sa ma intorc cu ea la Bucuresti”, a spus Dan Negru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea