Vacante

#valencia #spania

Cum sa vizitezi Valencia cu bani putini

Unul dintre cele mai mari orase ale Spaniei, Valencia se mandreste si cu cateva de obiective turistice unice in Europa. Este un oras ofertant, cu multe atractii gratuite . Iata in continuare ce poti face pentru a petrece aici o vacanta cu bani putini.

Pasi de urmat

Pasul 1. Gaseste oferte promotionalela companiile aeriene. Poti gasi bilete promotionale de avion la companiile de profil din Romania, care au zboruri spre Valencia: Wizz Air, Blue Air, Iberia Airlines, Tarom.

Pasul 2. Opteaza pentru hotelurile Bed&Breakfast si casele de oaspeti. Cazare la preturi mici gasesti in hotelurile de tip B&B si in “guest houses”, case ale caror proprietari inchiriaza camere.

Pasul 3. Foloseste Valencia Tourist Card. Pass-ul turistic al orasului este Valencia Tourist Card, disponibil pentru 1, 2 sau 3 zile. Ofera transport gratuit in oras, discounturi la multe dintre atractiile turistice, la restaurante, pentru activitatile de recreere, diverse facilitati. Detalii gasesti aici.

Pasul 4. Viziteaza atractiile gratuite. Turul de oras incepe de obicei din cartierul vechi. Poti vedea aici parti din zidul vechi al cetatii: Torres de Serranos si Torres de Quart . Catedrala din Valencia poate fi vizitata gratuit si reprezinta una dintre atractiile de top ale orasului. A fost fondata in secolul al XIII-lea, pe locul unei moschei, are un exterior gotic si un interior bogat in comori sfinte si capodopere de arta. Cladirea La Lonja este cel mai renumit obiectiv turistic intrat in patrimoniul UNESCO din oras. Intrarea este libera. Pietele orasului, precum Plaza de la Virgen, sunt locuri deosebit de frumoase, unde poti admira fantanile arteziene si arhitectura cladirilor si unde ai posibilitatea sa iei masa la o terasa. Zonele verzi ale orasului, precum Turia Gardens, sunt alte atractii gratuite, deosebit de frumoase.

Pasul 5. Viziteaza gratuit muzeele. Exista in Valencia muzee care au permanent intrarea libera si muzee care sunt gratuite in anumite zile. De exeValencia, Spaniamplu, El Museo de Bellas Artes se poate vizita gratuit. Este unul dintre cele mai importante muzee de pictura, gazduind totodata piese de sculptura, arheologie, arhitectura, fotografie si arte decorative.

Pasul 6. Mergi la plaja. Poti sta la soare pe plaja din Valencia, daca vrei sa te relaxezi cateva ore. Plajele El Saler si La Devesa au steagul albastru. Detalii gasesti in articolul La plaja in Valencia.

Pasul 7. Gaseste promotii la restaurante. Exista restaurante in oras unde se fac promotii. De exemplu, o masa din trei feluri costa pana in 10 euro de persoana. In baruri se servesc celebrele aperitive tapas, care pot constitui o masa buna la un pret mic.

Pasul 8. Fa cumparaturile din piete. Daca vrei sa dai mai putini bani pe masa, iti poti cumpara de mancare din pietele orasului. Piata Centrala (Mercado Central) este un loc unde gasesti fructe, legume, peste, fructe de mare si altele, la preturi accesibile.

Sfaturi&Avertismente

• Lunile iulie si august reprezinta varful de sezon. Media maxima de temperatura atinge 26 grade C si tot in aceasta perioada au loc celebrul festival al rosiilor (La Tomatina) si Feria de Julio, ambele fiind unele dintre cele mai cunoscute evenimente anuale din Spania.

Daca ai fost in vacanta in Valencia si ai gasit metode de a plati cat mai putin, impartaseste-ne experienta ta si ajuta-i si pe altii sa viziteze acest stat cu un buget redus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea