Vacante

#fast pass #disney paris #disney florida #parc disney #disney world #disney

Cum sa planifici o vacanta la Disney World

O vacanta la distractie Disney, amintindu-si de copilarie , iar unii chiar isi organizeaza nunta aici. Urmeaza pasii de mai jos si vei sti ce trebuie sa faci pentru a-ti planifica vacanta cu succes, in universul Disney.

Pasi de urmat

Pasul 1. Alege parcul. Fie ca mergi in State, fie ca pleci la Paris, agentiile de turism ofera pachete pentru ambele destinatii, in cazul in care te-ai decis sa apelezi la o agentie. In parcul Walt Disney World din Orlando, Florida, ai acces la Magic Kingdom Park, EPCOT, Disney-MGM Studio si Disney's Animal Kingdom Park.

Pasul 2. Oferte. Pentru Walt Disney World din Orlando, Florida, pretul unei camere pe noapte se ridica la 106 euro, in aceasta perioada, conform agentiei Perfect Tour. Oferta asigura cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele din Orlando.

Daca alegi Parisul, pentru un sejur de 3 nopti platesti 277 euro, conform agentiei Premier Tour. Pachetul asigura cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, intrare nelimitata in parcul Disney pe durata sejurului, transferul de la hotel la parc si taxele aferente. Detalii des rpe parc gasesti in articolul Vacanta de poveste: Disneyland-ul francez.

Walt Disney CenusareasaPasul 3. Alege perioada. Este foarte important sa alegi perioada in care vei vizita parcul de distractie. Daca mergi intr-o perioada de varf, trebuie sa-ti asumi faptul ca vei sta la cozi ore intregi, pentru a avea acces la diversele instalatii sau servicii.

In Paris, de exemplu, poti evita multumile de turisti dupa jumatatea lunii ianuarie si pana la mijlocul lui martie. Este recomandat, de asemenea, sa vizitezi in timpul saptamanii, nu in weekend. Pe de alta parte, in perioadele mai putin aglomerate si serviciile sunt mai modeste. De exemplu, spectacolele si animatiile din program nu sunt atat de numeroase precum cele din plin sezon.

In Florida este indicat sa mergi in iarna, pentru a evita valurile de caldura si umiditatea excesiva din timpul verii.

Pasul 4. Evenimente si oferte speciale. Urmareste site-ul oficial al parcului, pentru a fi la curent cu ultimele noutati. In functie de perioada din an, se organizeaza diverse evenimente si petreceri, la care poti sa-ti rezervi un loc din timp. Tot acolo sunt disponibile si ofertele speciale, cu preturi reduse, care se fac in mod periodic.

Pasul 5. Bagajul. Verifica sa ai in bagaj toate lucrurile de care vei avea nevoie, indiferent cat sunt ele de banale: ochelari de soare, memorie pentru camera foto etc. In parcurile de distractie preturile sunt mult mai mari decat in mod normal si risti sa cheltuiesti exagerat de mult.

 

Lucruri de care vei avea nevoie

  • Aparat foto
  • Bani
  • Fast pass

 

Sfaturi&Avertismente

Disney parc• Incearca sa obtii in parc un Fast Pass. Compania Disney pune la dispozitia vizitatorilor un fel de card prin care reduci timpul de asteptare la unele dintre cele mai populare atractii din interiorul complexului. Pe hartile parcului de distractie sunt insemnate punctele cele mai vizitate de catre turisti.

• Daca vrei sa ai parte de o nunta ca in basme, se poate. Compania Disney are o oferta speciala de nunti, pentru cuplurile care doresc ca aceasta zi speciala sa semene cu lumea copilariei si povestile Disney pe care le-au iubit de cand erau mici. Daca vrei, de exemplu, sa porti o rochie de mireasa inspirata dupa rochiile uneia dintre printesele Disney, poti alege tinuta de bal a Cenusaresei. Vei putea sa te plimbi in trasura sub forma de dovleac, alaturi de alesul inimii? Disney ofera servicii complete, nu doar rochii de mireasa. Detalii gasesti aici.

Parcurile Disney organizeaza diverse evenimente speciale, dedicate copiilor. Cei mici pot lua micul dejun in compania personajelor Disney. In Paris, o astfel de oferta ajunge la 22 euro pentru adulti si 15 euro pentru copii. Se pot organiza si petreceri pentru ziua de nastere, iar pretul este in jur de 20 euro.

• Cele mai multe detalii despre un sejur intr-un distractie Disney le gasesti pe site-ul oficial al acestuia, in sectiunea FAQ. Iata aici un exemplu.

Ti-ai petrecut vreo vacanta la Disney World? Impartaseste-ne mai jos impresiile tale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea