Vacante

#insule canare #vacanta #spania #tenerife

Cum sa planifici o vacanta in Tenerife

Cea mai mare dintre Insulele Canare, Tenerife este una dintre destinatiile estivale de top ale Spaniei. Daca iti vei petrece vacanta in aceasta destinatie, urmeaza pasii de mai jos si afla cum sa-ti planifici calatoria in Tenerife.

Pasi de urmat

Pasul 1. Cand sa vizitezi. Tenerife este o destinatie de vacanta care poate fi vizitata in orice perioada din an. Totusi, trebuie sa tii cont de faptul ca temperaturile sunt mai mici in partea nordica, in comparatie cu sudul. In general, turistii tineri vin in perioada mai – septembrie, in timp ce persoanele pensionare si familiile cu copii prefera perioada decembrie – februarie.

Luna octombrie poate fi o alegere foarte buna, deoarece temperaturile din aer si apa sunt placute si numarul turistilor ceva mai redus.

Pasul 2. Clima. Tenerife si-a castigat renumele de “insula primaverii vesnice”, datorita temperaturilor sale primavaratice, cu medii maxime care ajung la 24 grade C. Iarna, media maxima este de aproximativ 15 grade C.

Pasul 3. Cazare. In Tenerife, oferta de cazare este suficient de diversificata pentru a gasi ceva pentru bugetul tau. Preturile la hotelurile de aceeasi categorie difera considerabil. La un hotel de 4 stele poti plati pentru o camera 62 euro sau 114 euro pe noapte.

Daca optezi pentru un sejur de o saptamana cu bilet de avion inclus, platesti in jur de 600 euro. Un astfel de pachet asigura cursa charter, cazarea cu mic dejun, transferul de la aeroport si asistenta turistica.

Pasul 4. Atractii. De la orase bogate in istorie la plaje exotice, insula atrage turistii de pretutindeni prin bogatiile naturale si o mare diversitate de posibilitati de petrecere a timpului liber. Santa Cruz de Tenerife este capitala insulei si al doilea oras ca numar de locuitori din Insulele Canare. Un alt loc de top ocupa Puerto de la Cruz, acesta reprezentand una dintre locatiile cu cea mai lunga traditie turistica din aceste insule. Iubitorii de istorie trebuie sa viziteze La Orotava. Alte informatii despre atractiile turistice gasesti in articolul Vacanta in Insula primaverii vesnice, Tenerife.

Sfaturi&Avertismente

• Daca iti petreci vacanta in partea nordica a insulei, este bine sa ai la tine haine putin mai groase, deoarece aici temperaturile sunt mai mici decat in sud.

• Pentru a face o afacere buna, este indicat sa cutreieri magazinele inainte de a cumpara ceva. Astfel, vei putea sa compari preturile si sa alegi cele mai avantajoase produse.

Daca ai fost in Tenerife in vacanta, povesteste-ne cum ai organizat aceasta calatorie si ajuta-i si pe altii cu informatii utile .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea