Vacante

#check-in #pasager #imbarcare # imbarcare rapida # imbarcare prioritara #imbarcare avion #check-in online

Cum sa economisesti timp prin imbarcarea rapida

Timpul alocat unei calatorii cu avionul poate sa-ti ocupe jumatate de zi, de la plecarea de acasa pana cand te cazezi. Poti scurta acest timp daca te folosesti de serviciile de imbarcare rapida puse la dispozitie de catre companiile aeriene.
 

Imbarcarea prioritara
 

Wizz Air ofera un serviciu de imbarcare prioritara pentru a permite pasagerilor respectivi sa fie primii care urca in avion. Cu ajutorul acestui serviciu, pasagerii trec primii prin poarta de imbarcare si urca direct in aeronava. La deplasarea cu autobuzul, acestia au rezervate locuri in fata. Serviciul poate fi achizitionat online, prin centrul telefonic sau la aeroport. Pasagerii trebuie sa fie la poarta de imbarcare cu minim 30 de minute inainte de ora programata pentru decolare. Prioritatea este asigurata la imbarcarea in aeronava, dar nu si la inregistrare si nici la controlul de securitate.
 

online
 

Un serviciu larg raspandit la companiile aeriene il reprezinta check-in-ul online. La Lufthansa, de exemplu, pasagerii pot beneficia de facilitatile de check-in cu 23 de ore inainte de zbor. Astfel, se dispune de o gama mai variata de locuri disponibile in avion, comparativ cu situatia unui check-in obisnuit, facut la aeroport.

In aeroporturi precum cele din Frankfurt, Munchen sau Hamburg exista automate de imbarcare rapida la intrarea de imbarcare.

In destinatii precum Barcelona, Nisa, Larnaca, Malaga, Valencia, check-in-ul online gratuit oferit de Blue Air poate fi folosit cu maxim 14 zile inainte de data plecarii si cu pana la 3 ore inainte de ora decolarii.

La Carpatair, pasagerii dispun de serviciul web check-in, care permite alegerea in avans a locului preferat in avion, inregistrarea bagajului la ghiseele dedicate, prezentarea in aeroport direct la poarta de imbarcare etc.
 

Alte posibilitati
 

Pentru a trece rapid de control, este important sa fii imbracat adecvat si sa eviti accesoriile si obiectele care te pot face sa pierzi vremea, precum piesele metalice sau aparatura foarte scumpa.



Sursa foto: eugenef.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea