Vacante

# calatorie vacanta # destinatie de vacanta #vacanta

Cum sa calatoresti rapid catre destinatia de vacanta mult visata

Timpul nu este intotdeauna cel mai bun prieten. Solicitarile de zi cu zi te absorb uneori mai mult decat crezi, astfel ca iti ramane prea putin timp pentru a te gandi la lucrurile care te relaxeaza si te fac fericit, cum ar fi vacantele. Insa chiar si atunci cand planifici o vacanta, constati ca nu ai timp suficient pentru a face pregatirile necesare, ca totul sa decurga perfect. Ce este de facut?

Secretul sta in a te documenta si organiza foarte bine. Aloca-ti suficient timp ca sa faci cat mai multa documentare pentru a gasi informatii pretioase si utile. Vei avea numai de castigat. De exemplu, o documentare temeinica te poate ajuta sa gasesti o oferta de cazare la un pret mult mai bun, se descoperi dinainte la ce restaurante se poate manca ieftin si bine, in orasul in care te cazezi, dar si facilitati de transport prin care sa economisesti bani sau timp. Daca locuiesti intr-un oras de provincie si nu ai masina, de pilda Targu Mures, trebuie sa te gandesti la un mijloc de transport cu care sa fii sigur ca ajungi la timp la aeroport. La o cautare pe Google pentru "Tg. Mures Cluj aeroport" vei descoperi ca exista agentii de transport care organizeaza curse zilnice tur-retur cu microbuzul, in conditii de siguranta si confort si la preturi avantajoase. Stiai ca, daca nu iti doresti sa depinzi de alti pasageri sau daca preferi sa te bucuri de mai mult confort, poti alege serviciul de transfer aeroport vip? Acesta iti ofera avantajul de a calatori singur si de a beneficia de conditii de 5 stele, inclusiv la intoarcerea de la aeroport catre casa. Simplu, comod, eficient.

Cautarea biletelor din timp poate avea drept rezultat o calatorie frumoasa, ieftina si mai scurta. Cum? Raspunsul e simplu: evitand calatoriile care includ escale. O escala te poate “costa” cateva ore, o jumatate de zi sau chiar mai mult. Nu omite nici perioada in care urmeaza sa calatoresti. Ia in calcul ca iarna pot fi amanari sau anulari de zboruri si care iti pot da peste cap toate socotelile.

Aventurile cu transportul nu se termina imediat ce pasesti cu piciorul in avion. Aeroportul in care vei ateriza poate nu dispune de mijloace de transport potrivite catre destinatia finala. De aceea, este important sa te documentezi in prealabil pentru a identifica toate optiunile de transport si eventual sa primesti confirmari telefonice cu privire la valabilitatea lor. Astfel, cand vei decola, sa stii deja ce mijloc de transport vei alege. Se intampla adesea ca turistii sa se bazeze doar pe informatiile disponibile pe site-urile companiilor de transport, iar la fata locului realitatea sa fie altfel: cursele sa fie la alte ore decat cele mentionate, preturile sa fie mai mari. Cu alte cuvinte, datele de pe site sa nu fie valabile sau actualizate.

Presupunand ca vei lua in calcul aceste aspecte, iti dorim inspiratie pentru a gasi destinatia unei vacante de vis!

Sursa foto: www.florida-travel-usa.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea