Vacante

#oferta cazare # infoturism #cazare ieftina #sejur ieftin #circuit turistic #vacante ieftine

Cum sa ai o vacanta cu de toate! Alege un circuit turistic

Suntem in plin sezon estival, iar gandul fiecaruia dintre noi este la vacanta. Visam la concediu mai mult decat la orice altceva in aceasta perioada. La unul linistit sau la unul plin de actiune. Daca faci parte din cei cu visuri din a doua categorie, atunci inseamnaca ti se potriveste un circuit turistic.

Pentru cultura generala a oricaruia dintre noi e important sa fi batut o tara in lung si-n lat. Nu poti poti spune ca stii totul despre un popor sau despre o tara daca tu i-ai vizitat doar un oras. Pentru asta, trebuie sa pornesti intr-un circuit. E vorba despre o experienta aparte, de o vacanta intensa, eventual destul de obositoare, dar fascinanta in acelasi timp si in urma careia ramai cu o multime de amintiri frumoase.

Incepe cu Romania

Se spune ca mai intai si mai intai trebuie sa iti cunosti propria tara. De aceea, ai putea incepe seria de circuite turistice in Romania. Ce ai zice de un tur al Maramuresului istoric? Ei bine, in doar 5 zile ai sansa sa vizitezi aceasta zona minunata si sa te bucuri nu doar de privelistile deosebite, ci si de ospitalitatea proverbiala a celor de aici. Iar un sejur de cinci zile costa doar 156 de euro.

Transilvania si bisericile fortificate, Banatul si Clisura Dunarii, Moldova si manastirile pictate sau Delta Dunarii sunt alte cateva exemple de circuit turistic in Romania.

Alege insorita Italie

Personal, trebuie sa marturisesc ca sunt indragostita de Italia. Nu am vizitat-o toata, dar tocmai pentru ca am apucat sa vad cateva dintre regiunile ei istorice, un circuit amplu mi se pare extrem de tentant. Toscana, Sicilia, Calabria, Lombardia ori Piemonte sunt doar cateva dintre zonele care au extrem de multe de oferit turistilor. Alege, asadar, pentru vacanta de vara un circuit turistic in Italia si te vei intoarce acasa probabil cu cateva mii de fotografii si cu o multime de amintiri placute.

Bucura-te de cultura Asiei

Thailanda, Coreea de Sud, Japonia, Indonezia, Singapore. Sunt tari atat de interesant de vizitat incat merita sa pui bani deoparte si sa ajungi sa le cunosti. Si asta pentru ca Asia in sine este un taram miraculos, unde vei descoperi locuri extraordinare.

Profita de ofertele pentru circuite turistice in intreaga lume oferite de portalul infoturism.ro. Vei avea de unde sa alegi vacanta potrivita gusturilor tale. Intra, de asemenea, pe oferteturism.ro si stabileste-ti singur traseul de vacanta, alegand cazare la pensiuni sau la hotel sau cere ajutor specializat si personalizeaza-ti vacanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea