Vacante

#hotel #cazare #hoteluri # sfaturi de vacanta # verificari # booking online

Cum poti verifica un hotel unde vrei sa te cazezi

Iti planifici vacanta pe cont propriu si ai gasit un hotel care te atrage dar nu ai multe informatii despre el. Nimanui nu-i place sa riste si sa plateasca o cazare fara sa stie detalii despre acel loc. Tocmai de aceea poti face chiar tu unele verificari.

Iata in continuare cum poti afla mai multe lucruri:
 

1. Verifica continutul site-ului oficial
 

Un hotel ar trebui sa detina un site oficial updatat. Iti poti da seama daca site-ul este unul la zi prin verificarea datei la care au avut loc ultimele oferte speciale , ultimele evenimente gazduite de hotel etc. Informatiile absolut necesare despre cazare ar trebui sa poata fi accesate usor, fara sa fie nevoie sa scrii un email in care sa ceri detalii.
 

2. Verifica site-urile de online
 

Pe site-urile de booking online exista prezentari ale hotelurilor, cu fotografii, preturi si chiar review-uri. Uneori se poate sa afli lucruri noi, asa ca este bine sa verifici in mai multe locuri.
 

3. Verifica site-urile operatorilor turistici
 

Poti sa-ti faci o idee mai clara despre cat de bun este acel hotel daca verifici aparitia acestuia pe site-urile operatorilor de turism, cum sunt agentiile, tour-operatorii, dar si companiile aeriene. In toate aceste trei variante exista pachete de vacanta care pot sa includa acel hotel. Ofertele de city break , de exemplu, s-au extins de la agentii la companiile aeriene. Daca hotelul respectiv este inclus in oferta unor companii importante, poate fi un indiciu ca alegerea ta este buna.

Companiile aeriene aleg uneori sa-si promoveze noile rute si biletele de avion prin intermediul unor minisejururi. Acestea includ transportul aerian, transferul si cazarea cu mic dejun intr-o destinatie noua in care opereaza. Hotelurile sunt in general alese cu grija, tocmai pentru a avea succes acea destinatie si a-si atrage mai multi pasageri. La fel se intampla si cu agentiile de turism.
 

4. Acceseaza site-urile cu review-uri: forumuri sau bloguri
 

Forumurile si blogurile pot fi o sursa de informatie, insa numai daca tii cont de riscurile implicate. Pe astfel de site-uri poate scrie absolut oricine, inclusiv agenti de turism sub pseudonim, care promoveaza propriile oferte sau, dimpotriva, rivali care denigreaza intentionat un produs turistic, precum si turisti mai mult sau mai putin subiectivi. Unul dintre cele mai recunoscute site-uri cu review-uri ramane TripAdvisor.com.


Sursa foto: italianvisits.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea