Vacante

#cehia #praga #city-break

Cum poti vedea Praga intr-un weekend prelungit, in februarie-martie 2011

In iarna-primavara 2011, Praga este orasul cel mai ieftin in ceea ce priveste preturile la ofertele city break. Acestea au un pret sub 300 euro, iar unele dintre ele coboara chiar sub 200 euro de persoana. Este vorba despre pachete de minisejururi, care includ zborul cu avionul si cazarea cu mic dejun.

Oferte in Praga sub 300 euro
 

Astfel, pana pe 31 martie poti sta 4 zile in Praga cu 170 euro, pentru camera dubla sau 194 euro, pentru camera single, conform agentiei Marshal Turism. Pachetul  pentru city break include biletul de avion, cazarea la un hotel de 3 stele cu mic dejun si taxele de aeroport. Pentru copiii sub 5 ani, in camera cu doi adulti, se acorda o reducere de 100%.

Tot o vacanta de 4 zile in Praga poate costa de la 170 euro de persoana, in cazul agentiei Perfect Tour. Pretul asigura biletul de avion si cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, precum si taxele de aeroport. Daca optezi pentru un hotel de 4 stele, pretul porneste de la 229 euro de persoana.

In cazul in care vrei sa vezi Praga in luna martie si sa stai mai mult de 3 zile, gasesti sejururi de 5 nopti, la 285 euro de persoana, conform agentiei Tomis Travel. In pret sunt incluse biletul de avion, cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele, transferul de la aeroport, insotitorul de grup si un tur panoramic cu ghid local .

Si persoanele peste 50 de ani gasesc oferte sociale la preturi avantajoase , pentru sejururile in Praga. O oferta de vacanta, de 4 zile, costa 245 euro de persoana, conform agentiei Paralela 45. Pachetul asigura biletul de avion, cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, taxele de aeroport, insotitorul de grup si un tur de oras de jumatate de zi cu ghid local.

Cei care pleaca cu autocarul pot plati in jur de 200 euro pentru o vacanta de 5 nopti. Astfel, un circuit in Praga costa de la 199 euro de persoana, conform agentiei Bliss Travel , pentru plecarile de la sfarsitul lunii februarie si inceput de martie. Pretul asigura cazarea cu mic dejun in Budapesta si Praga, transportul cu autocarul, ghidul si vizitele din program.

Tot in primavara au loc si evenimente legate de turismul cultural, pentru care au fost concepute pachete speciale. Cine vrea sa vada spectacolul The Lord Of The Dance din Praga, trebuie sa ajunga in acest oras in prima saptamana a lunii martie 2011. Pentru 299 euro, se ofera o vacanta de 3 nopti in care este inclus si biletul la spectacol, conform agentiei All Turism.

Cei care doresc sa-si petreaca Sfantul Valentin la Praga si sa aiba parte de conditii mai bune pot alege o oferta de vacanta cu avion si cazare la un hotel de 4 stele. O astfel de oferta costa 259 euro de persoana, conform agentiei Interra si include, in plus, taxele de aeroport, transferurile si un tur de oras.
 

Excursii optionale din Praga
 

Si daca tot ai mai mult timp la dispozitie, poti sa te inscrii la o excursie optionala pentru Kutna Hora , un oras deosebit de frumos din Bohemia, intrat in patrimoniul mondial UNESCO. O astfel de excursie te costa 60 euro.

O alta varianta de a vedea si altceva in afara de Praga este sa dai o fuga in statiunea balneara Karlovy Vary, unde poti sa petreci o zi. Excursia te costa 75 euro, iar in pret sunt incluse transportul, ghidul, turul de oras si un pranz).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea