Vacante

#sfaturi de calatorie #calatorie #bagaj #calatorie afaceri

Cum iti faci bagajul pentru o calatorie de o saptamana in interes de afaceri

O calatorie de afaceri de lunga durata necesita pregatiri complexe pentru ca perioada petrecuta la destinatie sa fie una de succes.

Iata cateva lucruri de avut in vedere intr-o calatorie de o saptamana in interes profesional:


1 Tipul de bagaj pentru calatoria business


Nu sunt putine cazurile in care au fost raportate furturi din bagaje. Cand trebuie sa pleci o saptamana in interes de afaceri, nu-ti permiti sa te trezesti fara obiecte importante odata ajuns la destinatie. Alege bagajul de cala astfel incat sa nu para cumparat din vreun magazin de lux.

Pentru bagajul de mana, cea mai buna solutie este servieta. In timpul zborului poti tine in ea actele importante si laptopul. Odata ajuns la destinatie, daca urmeaza sa participi la sedinte, o servita este cel mai potrivit accesoriu.


2 Afla programul pentru toata saptamana


Intr-o calatorie de afaceri, stangaciile nu sunt permise, asa ca bagajul trebuie facut respectand programul zilnic, pe toata saptamana.

Afla ce sedinte si intalniri ai, la ce evenimente urmeaza sa participi, care este codul vestimentar la aceste evenimente si gandeste-te ce situatii neasteptate pot aparea. De exemplu, se poate sa primesti o invitatie la cina sau la o petrecere acasa la unul dintre partenerii de afaceri. Odata ce acoperi toate posibilitatile, poti incepe sa alegi tinutele de pus in bagaj.


3 Pune in bagaj accesoriile si aparatura necesare


Downloadeaza aplicatiile de care ai putea avea nevoie pentru smartphone inainte de plecare si ia toti acumulatorii necesari pentru aparatura. Urmeaza exemplul fotografilor profesionisti care atunci cand pleaca in calatorii iau doua aparate foto, nu doar unul. Daca ai documente importante pe laptop, pune-le si pe un card de memorie si ia-l cu tine. Asigura-te ca ai doua telefoane in cazul in care se va intampla ceva cu unul dintre ele.


4 Afla serviciile oferite de hotel


Pentru a nu cara lucruri inutile in bagaj, afla inainte de plecare serviciile disponibile la hotel. Se poate sa nu ai nevoie in mod obligatoriu de laptop si sa poti folosi calculatorul hotelului. Spalatoria si calcatoria sunt servicii care nu ar trebui sa lipseasca din lista de servicii hoteliere.


5 Pune cateva medicamente in bagaj


Asigura-te ca ai in bagaj cateva medicamente. Cand lucrezi in deplasare, toata munca depusa poate fi distrusa de o afectiune aparuta spontan. Ia cu tine cardul de sanatate sau asigurarea de calatorie.

Sursa foto: travelprotectors.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea