Vacante

#europa #cazare #hotel

Cum gasesti cazare ieftina in Europa

Cand calatoresti in Europa, unul dintre aspectele care necesita multa atentie este cazarea. Preturile sunt foarte diversificate, la fel si oferta de camere, iar la toate acestea se adauga specificul tarii.

Daca esti in Franta, primesti un mic ca mic dejun un corn si o cafea; daca te afli in Italia, ar fi bine sa-ti placa dulciurile inca dis-de-dimineata, cand servesti un mic dejun compus din produse dulci de patiserie. Insa in final, unul dintre aspectele de baza il reprezinta pretul camerei. Iata in continuare ce poti face pentru a gasi o oferta de cazare in Europa cu bani putini:

1. Alege hotelurile de 3 stele cu preturi medii

Un hotel de categorie medie nu ar trebui sa depaseasca 100 euro pe noapte, intr-un oras din Europa. Sunt preferabile celor de doua stele deoarece conditiile sunt mult mai bune in ceea ce priveste camera in sine si in privinta serviciilor si facilitatilor oferite de hotel.

2. Verifica lista serviciilor oferite si alege numai ofertele care corespund nevoilor tale

Daca nu te intereseaza sa ai room service, minibar sau alte servicii de acest gen, nu are rost sa platesti in plus pentru ele. Hotelurile afiseaza lista serviciilor si facilitatilor oferite, precum si adresa hotelului si atractiile turistice din zona, astfel incat iti este mai usor sa-ti faci o imagine clara despre intregul pachet.

3. Tine cont de diferente

Inainte de a cauta cea mai buna oferta de cazare in Europa, este bine sa stii cate ceva despre cazarea din tara sau orasul respectiv. De exemplu, un hotel de 2 stele din Grecia poate fi chiar acceptabil, din punct de vedere al spatiului si curatentiei, in timp ce aceeasi categoria la Paris inseamna spatii foarte mici si camere inghesuite.

Londra era pana de curand considerata unul dintre cele mai scumpe orase europene , in timp ce acum metropola este recomandata de publicatia Lonely Planet ca o destinatie atragatoare din punct de vedere financiar.

Hotelurile din nordul Europei au in mod normal preturi mai mari la camere decat cele din sud. Totusi, in orase precum Berlin sau Bruxelles, unde turismul de afaceri este in floare, poti sta la un hotel de lux cu bani putini, in perioada de extrasezon pentru afaceri (vara sau weekendurile).

Alte articole pe aceeasi tema:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea