Vacante

#vacanta #asigurare #generali #vacanta in sigurantam

Cu Generali, calatoresti fara griji, oriunde in lume!

Cand te gandesti la concediul de vara, nu iti imaginezi decat momentele de relaxare, experientele placute si bucuriile pe care le vei impartasi cu cei dragi. Dar fiindca iti doresti ca tu si familia ta sa fiti in perfecta siguranta de la plecare pana la intoarcerea acasa este important sa inchei o asigurare de calatorie completa, care sa acopere toate evenimentele neprevazute. O astfel de asigurare avantajoasa este Turist Plus Premium de la Generali.

De-a lungul intregii veri, compania Generali iti pune la dispozitie Turist Plus Premium, o asigurare de calatorie cu beneficii multiple, ce acopera o varietate de riscuri la care tu si familia ta puteti fi expusi in timpul vacantei.

Ofertei de baza foarte generoase i se adauga, pana la data de 30 septembrie 2014, doua noi beneficii foarte importante: asistenta rutiera in limita a 500 euro si asigurarea bagajelor pe intreaga perioada a sejurului, in limita a 200 euro.

Avantajele asigurarii bagajelor pe durata sejurului

Nu este deloc placut sa iti pierzi sau sa iti fie furate bagajele in vacanta - de aceea, asigurarea Turist Plus Premium vine cu solutii care sa te ajute sa faci fata mai usor unui astfel de incident nefericit. La incheierea acestei asigurari, ai garantia acoperirii cheltuielilor de achizitionare sau inlocuire a bunurilor sau a bagajelor furate, in limita sumei de 200 euro de persoana, pe toata durata perioadei inscrise in polita de asigurare.

Afla mai multe despre beneficiile asigurarii de vacanta Turist Plus Premium pe site-ul Generali si pregateste-te pentru un sejur relaxant in strainatate!

Avantajele asistentei rutiere in vacanta

Calatoresti cu masina in vacanta? Asistenta rutiera pe care o include asigurarea de calatorie Generali Turist Plus Premium te ajuta sa ai un concediu lipsit de grija defectiunilor autovehiculului si/sau a accidentelor rutiere.

Odata incheiata asigurarea Turist Plus Premium, nu va mai fi necesar sa iti faci griji cu privire la cheltuielile de transport sau tractare a masinii tale, in cazul unor defectiuni, accidente, alimentarii cu un combustibil necorespunzator sau al unei pene duble de cauciuc.

In perioada vacantei, iti vor fi puse la dispozitie servicii de depozitare sau parcare (in limita a 48 ore) in cazul in care unitatile service sunt inchise, cazare o noapte la hotel, transportul pasagerilor si "rent a car" pe durata reparatiilor masinii avariate, cand acestea depasesc 12 ore.
 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea