Vacante

#craciun #israel #tara sfanta

Craciun in Tara Sfanta

Ti-ai dori un Craciun cu totul si cu totul special ? Atunci trebuie sa mergi chiar in locurile nasterii lui Iisus, in Tara Sfanta .

Asa cum musulmanii merg in pelerinaj macar o data in viata in Mecca, tot astfel crestinii se duc in Israel, pentru a se inchina la locurile sfinte. Una dintre cele mai bune perioade pentru acest lucru este cea a Craciunului.

Oferte de Craciun in Israel sfantul mormant

Un circuit de 8 zile in Israel te costa cam 750 de euro, in perioada sarbatorii nasterii Mantuitorului. Pretul include transportul cu avionul, cazarea la hoteluri de 4 stele, micul dejun sau cina, intrarile la obiectivele din program. In functie de oferta, poti beneficia si de un ghid local , vorbitor de limba romana.

La acesti bani se adauga taxele de aeroport, de procesare a actelor pentru viza si bacsisurile obligatorii. Circuitul cuprinde excursii in Tel Aviv, Nazaret, Bethleem, cu principalele obiective turistice din zona.

Pe taram sfant

In ziua de 25, participi la Sfanta Liturghie de la Biserica Romaneasca din Ierusalim, vizitezi Foisorul «Cina cea de Taina», Muntele Sionului, Biserica Adormirii Maicii Domnului si sfarsesti seara la cina festiva de Craciun, pe muntele sfant. siluanAi ocazia sa gusti una dintre delicatesele locale pregatite pentru aceasta sarbatoare, curcan piperat si aromat cu scortisoara, umplut cu migdale sau nuci, orez si alune. Cateva informatii utile

  • Moneda oficiala. 1 Shekel israelian = 100 arogot. Cand ajungi acolo, este indicat sa ai la tine dolari americani sau euro, daca nu ai schimbat inca in moneda lor oficiala.
  • Limba oficiala . Ebraica si araba
  • Capitala. Ierusalim
  • Clima. Israel are o clima mediteraneana, cu veri lungi, secetoase si foarte calde, ierni scurte, friguroase si umede.
  • Cumparaturi. Poti sa te targuiesti, pentru a obtine un pret bun. Fiind o tara vizitata de foarte multi turisti, vanzatorii sunt destul de insistenti si preturile pot fi duble la unele produse. Trimite o felicitare muzicala de Craciun felicitari de craciunfelicitari de craciunfelicitari craciun felicitari craciunfelicitari craciunfelicitari craciun

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea