Vacante

#biciclete copii #pegas copii #bicicleta pegas #pegas

Copii pe bicicleta – o necesitate a epocii moderne

Prima bicicleta am avut-o la 14 ani. A venit odata cu buletinul. Fata mea insa a fost ceva mai norocoasa. A primit bicicleta de la Mos Craciun pe la 5 ani. Una adevarata, cu frana, amortizoare, aparatori si portbagaj. Colorata si adaptata varstei ei. A fost atat de incantata cand a primit-o ca ar fi dormit cu ea in pat.

Ne-am felicitat pentru faptul ca am „complotat” cu Mosul si i-am pus bicicleta sub brad. Un Pegas Mezin roz. Daca pana atunci facea miscare doar atunci cand mergeam cu ea la locul de joaca, de cand a primit bicicleta trebuia sa o luam cu noi peste tot. Am plecat cu ea inclusiv in vacanta, caci copila devenise aproape dependenta de bicicleta ei.

Si asa am ajuns la concluzia ca o bicicleta in ziua de azi nu mai un moft, ci este o necesitate. Un studiu realizat anul trecut a aratat faptul ca un copil din Romania petrece aproape 23 de ore pe saptamana in fata calculatorului sau a televizorului, in vreme ce afara, in aer liber, sta de trei ori mai putin. Potrivit cercetatorilor, acest lucru este vinovat si de cresterea ingrijoratoare a cazurilor de obezitate infantila.

O bicicleta ii stimuleaza reflexele si ii dezvolta o multime de grupe de muschi. In plus, il obliga sa lase din mana tableta sau tastatura calculatorului si sa iasa la aer. Cu siguranta, o bicicleta reprezinta o experienta de care orice copil trebuie sa aiba parte, cu atat mai mult cu cat acum acestea au fost adaptate anatomiei si nevoilor celor mici, chiar de la 3 ani incepand.

Pegas a creat o linie speciala de biciclete pentru copii.

Pegas Soim are roti de 12 inci si roti ajutatoare, astfel incat copilul sa invete mai usor sa pedaleze. E o bicicleta usoara, asta desi are cadru din otel. E dotata cu frana, astfel incat micutul vitezoman sa invete sa opreasca la timp. Soim este potrivita pentru copii cu varsta intre 3 si 5 ani. E dispobila in patru culori: roz, albastru, portocaliu si rosu.

Insa atunci cand mai creste, pustiul tau vrea o bicicleta care sa semene indeaproape cu a ta. Asa a aparut Pegas Mezin, o bicicleta in doua variante – pentru baieti si pentru fete. Are roti de 16 inci, o sa alungita si un ghidon in stilul Pegasului clasic. E echipata cu roti ajutatoare, pentru a ajuta copilul sa se obisnuiasca cu mentinerea echilibrului in timpul pedalarii. Are si un cos amplasat pe ghidon pentru a transporta diverse jucarii sau o sticla de apa. Si bicicleta pentru copii Mezin are patru combinatii de culoare, astfel incat sa se potriveasca bine gusturilor celui mic si sa fie chic.

Toate bicicletele Pegas le gasesti pe site-ul bicicletapegas.ro. Tot aici vei gasi si o multime de accesorii, astfel incat sa dotezi bicicleta ta sau a celui mic cu toate cele necesare, in functie de preferinte.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea