Vacante

#concurs #rina hotels #poiana brasov

Concurs: Castiga un weekend la Poiana Brasov cu Rina Hotels (X)

Debutul lunii septembrie aduce un nou concurs organizat de Rina Hotels si Turism.Acasa.ro. Daca vrei sa ai parte de un week-end de liniste la munte, inscrie-te in competitie si castiga un week-end in doi la Poiana Brasov, la hotelurile Rina.  


Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs
 

Pentru a participa la concurs, te rugam sa intri pe forum dand click aici si sa raspunzi corect la intrebare. Va fi premiat cel mai interesant raspuns.

Nu uita ca, pentru a posta pe forum, trebuie sa ai cont pe Acasa.ro. Daca nu ai deja un cont, deschide un cont nou. Te rugam sa verifici ca ai datele personale completate corect in contul tau de pe Acasa.ro.

Persoanele care nu au datele complete (nume, prenume, adresa email, telefon) vor fi descalificate. De asemenea, nu sunt luate in consideratie raspunsurile la concurs sub forma de comentarii la acest articol. Pentru a participa la concurs, va invitam sa raspundeti pe forum, la adresa indicata.

Castigatorul va fi anuntat pe forum si in pagina de concurs.
 

Perioada de desfasurare a concursului
 

Concursul se desfasoara in perioada 27 august - 2 septembrie 2010. Castigatorul va fi anuntat pe data de 2 septembrie. Sejurul-premiu se va desfasura in perioada 24 - 26 septembrie.
 

In ce consta premiul
 

Premiul concursului este reprezentat de un pachet pentru doua persoane, oferit de Rina Hotels. Sejurul are valoarea de 540 lei si contine:

  •  cazare cu mic dejun/ 2 nopti (vineri si sambata)/ 2 persoane in camera dubla
  • acces la sauna gratuit
  • acces la internet wireless gratuit in spatiile publice ale hotelului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea