Vacante

#concurs #valentine's day #rina hotels #poiana brasov #turism #turist

Concurs: Castiga un week-end de Valentine’s Day la Poiana Brasov, pentru tine si perechea ta

Turism.Acasa.ro si Rina Hotels te invita la concurs. Participa la concursul "Castiga un week-end de Valentine’s Day la Poiana Brasov, pentru tine si perechea ta” pentru a castiga premiul pus in joc.

Rina Vista Hotel este situat in centrul Poienii Brasov, una dintre cele mai cunoscute statiuni montane din tara noastra.

Hotelul se afla in mijlocul naturii la o altitudine de 1030 m, la o distanta de 12 km de orasul Brasov si 8 km de orasul Rasnov. Structurat pe 6 nivele, Hotelul Rina Vista va ofera o priveliste minunata a Masivului Postavarul. Pentru ca Rina Vista este un hotel care se respecta pe sine, are grija ca oaspetii prezenti sa simta acelasi respect si sa beneficieze de: sauna, masaj, servicii spalatorie, room service, WIFI in cadrul hotelului, parcare gratuita.
 

Cum poti participa la concurs
 

Inscrie-te la concurs pentru a avea sansa sa castigi un pachet care consta intr-un voucher pentru un week-end romantic pentru doua persoane, la Rina Vista din Poiana Brasov.

Premiul concursului consta dintr-un pachet in valoare de 139 EURO, care contine:

  • cazare cu mic dejun/ 3 nopti / 2 persoane in camera dubla
  • cina romantica in seara de Valentine’s Day
  • acces gratuit la sauna
  • internet wireless
  • mic dejun inclus.

Sejurul este valabil pentru weekendul 12.02 – 15.02.2010.

Concursul se desfasoara in perioada 29 ianuarie – 7 februarie 2010, iar castigatorul va fi anuntat pe 8 februarie.

Pentru a participa la concurs, te rugam sa intri pe forum dand click aici si sa raspunzi corect la intrebare. Va fi premiat cel mai interesant raspuns.

Nu uita ca, pentru a posta pe forum, trebuie sa ai cont pe Acasa.ro. Daca nu ai deja un cont, deschide un cont nou. Te rugam sa verifici ca ai datele personale completate corect in contul tau de pe Acasa.ro.

Castigatorul va fi anuntat pe email si in pagina de concurs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea