Vacante

Circuit de mai in Crimeea

Cei care isi doresc o vacanta in mai si cauta o destinatie mai putin faimoasa, pot alege o excursie in Crimeea . Dureaza o saptamana si costa aproximativ 390 euro.

Cazarea se face in Simferopol, la un hotel de 2 stele, in Yalta, la 3 stele, cu mic dejun. In pachet sunt incluse transportul cu autocarul, cazarea, micul dejun, o cina festiva. Aceasta include program traditional specific Crimeii.

In ajungi la Ruinele Orasului Antic si Teatrul Antic, lacasul sfant Vladimir, Muzeul Marinei, Delfinariu, Piata Nahimov. 

Simferopol, sau “Moscheea Alba”, este capitala Crimeii, aflata in partea de sud a Ucrainei. In Simferopol iubitorii de istorie viziteaza situl arheologic Scythian Neapolis, o asezare de la sfarsitul secolului al III-lea i. Ch. Vizitezi Han saray-ul, in stil arhitectonic din secolul al XIV-lea – XVIII-lea, cu odaile si Morcheea Haremului. Goz Yas Cesmesi, sau Cismeaua Lacrimilor, este un alt obiectiv turistic cunoscut la nivel international.

Un alt oras pe care-l vizitezi este Yalta, cu parcul Vorontsov, colectiile muzeografice, Gradina Botanica Nikita , Resedinta de vara a tarului Nikolai II.

 

 

Participa la concursul de turism sicastiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea