Vacante

#turisti #vacanta #placeri vinovate

Cele mai vinovate placeri in vacanta

Orice om isi doreste sa se simta bine in vacanta, insa unele locuri isi rasfata turistii indeplinandu-le cele mai extravagante fantezii. BBC a publicat un top al celor mai vinovate placeri de vacanta.


Distractie in Las Vegas


Las Vegas, cunoscut si ca Sin City, constituie una dintre destinatiile cele mai tolerante. Orasul se mandreste cu multe atractii unicat: cele mai multe cazinouri existente intr-un singur oras, cele mai multe localuri de tip bufet, cele mai mari cluburi de striptease si unele dintre cele mai mari hoteluri din lume. Orasul isi invita vizitatorii sa traiasca clipa si sa-si indeplineasca fanteziile cu sloganul "Ce se intampla in Vegas ramane in Vegas".


Fumeaza ca un egiptean in Cairo


Incearca una dintre cafenelele din Cairo pentru a gusta putin din cultura egipteana. Cea mai mare placere este sa fumezi narghilea (shisha) si sa o savurezi alaturi de o ceasca de ceai, cafea sau karkadai, o bautura din hibiscus .


Fa-ti de cap in Thailanda


In Ko Pha-Ngan, din Thailanda, se spune ca au loc cele mai mari petreceri pe plaja la lumina lunii. Turistii vin aici sa danseze, sa bea whisky gasit din abundenta si sa traiasca clipa.


lux in Jaipur


In Jaipur se afla unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume: Raj Palace. Palatul Maharajahului ofera clientilor sai luxul suprem: tavan aurit, bai de marmura, candelabre de cristal, camere cu piscina si spa private etc. Aici, o camera costa 53 de mii de dolari pe noapte.


Condu un Ferrari in Toscana


In Toscana, in zona rurala , peisajele extraordinar de frumoase sunt rivalizate numai de vilele rustice si vinul de Chianti. Cei care isi doresc transport individual pot sa inchirieze un Ferrari si sa viziteze zonele din apropierea Florentei.


Gusta cel mai caloric burger


In Chandler, Arizona, exista un local unde se vinde cel mai nesanatos burger, o adevarata bomba calorica. Produsul este denumit Quadruple Bypass Burger si contine 8000 de calorii. Reprezentantii spun despre acest preparat ca este o "pornografie culinara". Pentru a fi si mai palpitant, chelneritele sunt imbracate in asistente medicale.

Sursa foto: bugbog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea