Vacante

#national geographic #londra #lonely planet #destinatii #islanda #destinatii 2012 # traveler magazine

Cele mai tari destinatii pentru 2012

Cei care sunt indecisi cu privire la destinatiile de vacanta din 2012 se pot inspira din listele realizate de unele dintre cele mai prestigioase publicatii in domeniu. Topurile publicate de magazine sau National Geographic pot constitui o sursa buna de inspiratie pentru turistii care isi doresc ceva cu totul deosebit.
 

Bay of Fundy, Nova Scotia
 

In "Top Destinations 2012" publicatia Frommers recomanda Bay of Fundy, din Nova Scotia, ca una dintre cele mai bune destinatii. Golful se situeaza intre Nova Scotia, New Brunswick si Maine si este considerat una dintre cele mai dramatice locuri din regiuna de coasta, atragand milioane de pasari migratoare. Rocile spectaculoase, numeroasele specii de pasari, balenele, plajele de aici, toate realizeaza un tablou care nu poate lasa pe nimeni indiferent. Bay of Fundy este renumit si ca avand cea mai inalta maree din lume, peste 16 metri. Ca urmare a cantitatii mari de apa, ecosistemul de aici este unul dinamic si foarte diversificat.
 

Islanda
 

In topul "Best in Travel in 2012", celebra publicatie Lonely Planet aseaza Islanda pe locul 1. Vulcani, aurora boreala , apele termale, ghetarii, plajele cu nisip negru, cascadele sunt numai unele dintre valorile naturale impresionante ale Islandei. Islanda este recomandata si de catre National Geographic si de Traveler Magazine in topul "Best of the World 2012". Aceasta tara este prezentata ca o destinatie accesibila financiar, o regiune cu o lunga traditie, unde frumusetea naturala si tehnologia eco constituie unele dintre principalele atribute.
 

Londra
 

Londra figureaza pe locul 1 in topul Lonely Planet's Best in Travel: top 10 cities for 2012". Conform publicatiei, principalul eveniment care pune orasul in lumina reflectoarelor sunt Jocurile Olimpice care sunt programate pentru 2012. Orasul este vazut ca o metropola internationala, unde vin straini de pretutindeni si unde se gasesc atractii turistice si activitati pentru toate gusturile.


Sursa foto: new7wonders.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea