Vacante

#vacante exotice #destinatii revelion #turism revelion #vacanta africa #vacanta bora bora #vacanta brazilia #vacanta argentina

Cele mai scumpe 4 destinatii de Revelion

De la plaje exotice in Oceanul Pacific la safari in jungla africana, cele mai scumpe destinatii de Revelion au preturi care depasesc 2000 euro de persoana.

Iata cateva dintre cele mai costisitoare destinatii recomandate pentru vacanta de Anul Nou:


1 Revelion 2013 in Africa de Sud

Africa de Sud este una dintre cele mai costisitoare destinatii de Revelion. Cei care isi doresc sa-si petreaca incepul de an in safari, intr-o rezervatie naturala, trebuie sa plateasca in jur de 3900 euro. Astfel de vacante au o durata lunga, de 13-14 zile si includ vizite in Cape Town si Johannesburg.

In Africa de Sud, una dintre principalele atractii este Parcul National Kruger unde se intalnesc cele mai mari mamifere africane: leul, leopardul, elefantul, rinocerul si bivolul.


2 Revelion 2013 in destinatii exotice: Indonezia si Bali

Una dintre cele mai exotice si costisitoare vacante de Revelion este cea in Bali si Indonezia. Cele doua destinatii atrag prin clima blanda, cultura bogata, tratamentele spa, peisajele naturale si numeroasele activitati de vacanta: safari cu elefanti, croaziere pe mare, snorkeling, shopping, cluburi de noapte, vizite la temple etc.

O vacanta de Anul Nou in Bali si Indonezia de 11 zile costa de la 1900 euro de persoana.


3 Revelion 2013 la plaja in Bora Bora

Bora Bora este o destinatie de lux specifica vacantei de sfarsit de an. Resorturile hoteliere de aici pun la dispozitia turistilor bungalow-uri pe plaja si pe apa, cu podea de sticla sau gradini luxuriante si piscine private. Paradisul tropical ofera o gama diversificata de activitati, de la cine romantice pe malul marii la snorkeling in reciful de corali.

O vacanta in Bora Bora de Revelion costa in jur de 4300 euro pentru 9 nopti (12 zile). In pret sunt incluse biletul de avion, 9 nopti de cazare cu masa intr-un hotel de 4 sau 5 stele, transferul de la aeroport si asistenta turistica.


4 Revelion 2013 in Brazilia si Argentina

Brazilia este una dintre cele mai atractive destinatii indepartate datorita Revelionului in alb, sarbatorit pe plaja Copacabana cu focuri de artificii. In Argentina, principala atractie este Buenos Aires, unul dintre cele mai imortante orase culturale din America de Sud. O vacanta de 11 zile in Brazilia si Argentina costa 3400 euro de persoana.

Sursa foto: whatafy.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea