Vacante

#hoteluri de lux #hoteluri romantice #hoteluri

Cele mai romantice hoteluri de lux din lume

Compania Five Star Alliance propune o lista a celor mai bune hoteluri din lume pentru vacantele romantice, de lux. Website-ul Five Star Alliance prezinta cele mai luxoase hoteluri de pe glob si se adreseaza publicului international, propunand oferte de cazare pe diverse segmente de lux, de la hotelurile destinate turismului de afaceri la resorturile hoteliere cu terenuri de golf sau hoteluri pentru luna de miere.

In topul "World Most Romantic Luxury Hotels" intra hoteluri din toata lumea, cu servicii axate pe cupluri, cu decoruri spectaculoase si numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber.

1 La Casa Que Canta

La Casa Que Canta este un hotel de lux din Mexic, cunoscut in special pentru aparitia lui in filmul "When a man loves a woman". Hotelul se afla in Playa la Ropa si este construit dupa un concept arhitectural unic. Complexul hotelier se lauda cu doua dintre cele mai elegante piscine existente oriunde in lume.

Hotelul pune la dispozitia clientilor sai un teren de golf, restaurante cu mancare selecta si un ambient elegant si intim, pentru un sejur de lux. Hotelul de 5 stele este premiat al Conde Nast Award si Travel&Leisure Award. Cei care stau in La Casa Que Canta trebuie sa aiba varsta minima de 16 ani impliniti.

Sursa foto: fivestaralliance.com


2 Villa d'Este

Pe malul lacului Como, din Italia, se afla unul dintre cele mai romantice hoteluri din aceasta tara, Villa d'Este. Acesta este un hotel opulent, cu o panorama impresionanta asupra lacului. Travel&Leisure, Conde Nast Traveler si Forbes Traveler l-au premiat ca unul dintre cele mai bune hoteluri din lume.

Gratie decorului luxos si serviciilor de foarte buna calitate, Villa d'Este este folosit nu doar de catre clientii individuali, dar si ca loc de desfasurare a galelor si evenimentelor elegante. Cladirea in care este gazduit hotelul dateaza din 1568. De-a lungul istoriei, inainte de a deveni hotel, cladirea a fost folosita ca resedinta de catre imparatese, regine si aristocratie.

Sursa foto: babble.com

3 Auberge Du Soleil

Auberge Du Soleil este un hotel de 5 stele din Napa Valley, California. Hotelul in stil mediteranean este decorat cu opere de arta contemporane si pune la dispozitia clientilor sai camere si apartamente elegante si moderne. Una dintre principalele atractii ale acestei destinatii o reprezinta restaurantul cu preparate inovatoare. Clientii hotelului pot opta pentru tratamente spa cu ingrediente locale indigene, din aceasta regiune a tarii.

Sursa foto: www.luxist.com

Sursa foto principala: meadowboutique.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea