Vacante

#vacanta #hotel #cazare hotel #hotel caini #vacanta caine #cazare cu animalul

Cele mai prietenoase hoteluri pentru tine si cainele tau

Daca iti place sa calatoresti, dar nu te impaci cu ideea de a-ti lasa acasa prietenul patruped, atunci hotelurile care accepta vizitatori canini sunt cea mai buna solutie. Aici, preferatul tau va beneficia de tratament VIP si nimeni nu va fi deranjat de latratul sau. Iata cele mai prietenoase hoteluri din lume pentru tine si cainele tau, potrivit cnn.com!


Hotelul Best Western Fallsview, Cascada Niagara, Canada

In cadrul acestui resort minunat, cainii sunt invitati sa se infrupte din borcanele cu prajituri specifice aflate la receptie, in timp ce proprietarul primeste o geanta de calatorie plina cu bunatati pentru prietenul sau canin, o sticla cu apa si pungi speciale pentru a curata nevoile cainelui. Cazarea aici incepe de la 85 de dolari pe noapte si 23 de dolari pentru caine.


Hotelul Meurice, Paris

In 1907, atunci cand ridicau hotelul, muncitorii au adoptat un caine comunitar care se cuibarise pe santier. Acest caine a devenit mascota hotelului si a fost sursa de inspiratie pentru emblema unitatii de cazare, o silueta ce infatiseaza o pereche de ogari. Clientii cu patru picioare primesc un cos unde sa doarma, o zgarda personalizata si meniul propriu. O noapte de cazare aici costa de la 823 de dolari, iar pentru caine este gratis.


Hotelul Boat, Aviemore, Scotia

Daca ai un caine care iubeste sa fie curat si ingrijit mereu, atunci hotelul Boat din Scotia este locatia perfecta pentru el.

Aici va fi rasfatat cu diferite tratamente organice, inclusiv sedinte de masaj si bai aromatice. In plus, in apropiere se afla cateva saloane de infrumusetare pentru animale, unde il poti duce. O noapte de cazare porneste de la 58 de dolari, iar pentru prietenul tau patruped de la 22 de dolari.


Hotelul Milestone, Londra

Cainii care viziteaza acest hotel primesc un pachet de servicii preferentiale. Ei se vor bucura de bunatati specifice, jucarii, zgarda personalizata, precum si o varietate de pilote, perne si saltele de dormit. In fata fiecarei camere existe un castron pentru apa si mancare, dar si semnul "Nu deranjati, animalul de companie se odihneste!". Pentru cainii cazati aici nu se plateste nimic, insa proprietarii trebuie sa achite de la 511 de dolari in sus.

Sursa foto: cnn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea