Vacante

#hoteluri #turism de afaceri #calatorii de afaceri

Cele mai potrivite hoteluri din lume pentru calatoriile de afaceri

Pentru turismul de afaceri, compania Five Star Alliance recomanda cele mai bune hoteluri business din strainatate. Acestea au propriile centre de afaceri si camere dotate cu aparatura de ultima ora pentru a raspunde tuturor exigentelor oamenilor de afaceri.
 

Hotelul Park Hyatt Tokyo


Park Hyatt Tokyo este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Tokyo pentru oamenii de afaceri. Acesta pune la dispozitia clientilor sai un centru de afaceri (Business Centre), disponibil 24/24h.

Aflat in Shinjuku, hotelul are un design special, asemanator unei resedinte private, pentru ca vizitatorii acestuia sa se bucure de liniste si spatiu intim. Park Hyatt Tokyo se lauda cu cele mai mari camere de hotel din Tokyo si cu aparatura tehnica de ultima ora. Pe langa restaurante cu specific local si centrul de afaceri, hotelul ofera clientilor o piscina, o sala de fitness si un spa.
 

Hotelul Jumeirah Emirates Tower


Jumeirah Emirates Tower este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Emiratele Arabe Unite . Hotelul se afla in Dubai, in zona comerciala si de afaceri a orasului, pe Sheikh Zayed Road. Jumeirah Emirates Tower a fost votat cel mai bun hotel de afaceri din Orientul Mijlociu (Best Business Hotel) si cel mai bun hotel pentru afaceri din Dubai, in 2007, in cadrul Business Traveller Awards. Fiecare camera este dotata cu un spatiu destinat activitatii profesionale, cu aparatura specifica.
 

Hotelul The Hay-Adams


The Hay-Adams este un boutique hotel de lux, situat in centrul orasului Washington, din Statele Unite. Cei care stau aici se bucura de panorame asupra Casei Albe, Parcului Lafayette si a Bisericii St. John. Hay-Adams este gazduit de o cladire din 1920, construita ca un hotel rezidential. Astazi, Hay-Adams dispune de 145 de camere si 21 de apartamente de lux .
 

Taj Palace Hotel


Taj Palace Hotel se afla in orasul indian New Delhi. Acesta este un hotel impozant, care a gazduit presedinti de stat si care este recunoscut pe plan international ca unul dintre cele mai bune hoteluri pentru turismul de afaceri. Aflat intr-o zona de verdeata, la 10 minute departare de aeroport, Taj Palace Hotel se afla in apropiere de zona ambasadelor si de centrul de afaceri din oras.

Sursa foto: luxury-europe.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea