Vacante

#hoteluri #hoteluri de lux # cele mai bune hoteluri #hoteluri mari

Cele mai mari hoteluri din lume

Cele mai mari hoteluri din lume se afla peste tot in lume, din Orientul Mijlociu pana in Europa si Statele Unite. Aceste hoteluri au un numar impresionant de camere, de la 3000 de camere de hotel la 7000 de camere.

1 Palazzo Megacenter, Las Vegas

Las Vegas este orasul care detine mai multe hoteluri cu cele mai multe camere. Palazzo Megacenter este unul dintre acestea, oferind clientilor sai nu mai putin de 7117 camere de hotel. Hotelul detine 19 restaurante cu bucatari premiati, 80 de boutique-uri internationale si nenumarate posibilitati de distractie.

2 First World Hotel, Malaezia

First World Hotel este un hotel gigant din Malaezia, cu 6118 camere. Hotelul se afla langa Genting Theme Park, in apropiere de muntii impaduriti si la o distanta de o ora si jumatate de Kuala Lumpur. First World Hotel detine un cazinou, un centru fitness, baruri si restaurante cu muzica si mancare malaeziana.

3 Izmaylovo Hotel, Moscova

Izmaylovo este un hotel de 3 stele din Moscova, construit la sfarsitul anilor '70. Hotelul poate gazdui peste 1000 de turisti gratie celor 7500 de camere ale sale. Izmaylovo a fost renovat la sfarsitul anilor '90 si constituie o destinatie potrivita pentru calatorii cu un buget mediu.

4 Asia Asia Hotel, Dubai

Asia Asia este un hotel de lux din Dubai, cu 6500 de camere. Hotelul este cotat la 5 stele si constituie o oaza de lux in centrul financiar si istoric al orasului. Asia Asia este considerat una dintre cele mai importante destinatii din Orientul Mijlociu.

5 MGM Grand Las Vegas, Las Vegas

Unul dintre cele mai mari hoteluri din Las Vegas este MGM Grand Las Vegas. Hotelul-cazinou are 7372 de camere si este unul dintre cele mai mari hoteluri din lume. La deschiderea sa, hotelul era cel mai mare din lume, iar astazi se situeaza pe primele locuri in topul international. Proprietatea hotelului gazduieste piscine, rauri si cascade proprii, centre spa, numeroase magazine, cluburi de noapte, restaurante, sali de spectacol etc.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea