Vacante

#maldive #lisabona #austria #ianuarie #destnatii de vacanta

Cele mai interesante destinatii de vacanta pentru luna ianuarie

O vacanta in ianuarie ofera avantajul debutului de an intr-un mod placut, pe o partie de schi, intr-un oras modern sau pe o plaja exotica.

Iata care sunt cele mai interesante destinatii de vacanta pentru luna ianuarie:


Austria, destinatie de ski in ianuarie

In luna ianuarie, statiunile de ski austrience sunt unele dintre cele mai interesante destinatii pentru iarna 2013. Pentru elevi, vacanta de iarna dureaza pana pe 13 ianuarie, o ocazie buna pentru o escapada pe partiile de schi cu parintii. In Austria, statiunile dispun de suficienta zapada, servicii de calitate si preturi pentru toate buzunarele.

In statiunea Solden din Tyrol, o vacanta costa 480 euro. Pretul asigura 6 nopti de cazare cu mic dejun pentru doua persoane, intr-un hotel de 3 stele din statiune. In Bad Hofgastein, o camera dubla la un hotel de 3 stele costa 50 euro pe noapte, de persoana. Pretul asigura cazarea cu doua mese pe zi.


Vacanta exotica in Maldive, in luna ianuarie

Maldive face parte din destinatiile exotice potrivite pentru luna ianuarie, alaturi de Cancun, Vietnam sau Bali. In Maldive, in luna ianuarie sezonul secetos se afla abia la inceput, ceea ce asigura turistilor o vreme frumoasa, insorita, cu temperaturi medii de 27 grade Celsius. Din acest motiv, ianuarie este considerata cea mai buna perioada pentru o vacanta in acest paradis tropical.

Inceputul de an poate fi petrecut pe una dintre plajele insorite din Maldive, intr-un resort hotelier de lux. Printre activitatile de timp liber se numara snorkiling, windsurfing, canoe, plimbari cu salupa, cataramanul, scufundari etc. O vacanta de 10 zile (7 nopti) costa 2000 euro de persoana. In pret este inclus si biletul de avion.


Vacanta in ianuarie in Lisabona

Ofertele de tip city break sunt la moda in luna ianuarie. Una dintre destinatiile potrivite pentru o vacanta la inceput de an este Lisabona. Aceasta este considerata una dintre cele mai frumoase capitale europene. Lisabona abunda in obiective turistice, de la muzee la castele, turnuri, galerii de arta si panorame de pe colinele orasului.

In ianuarie, in Lisabona are loc Winter Festival, un eveniment cultural care reuneste spectacole de opera cu cele de cabaret si concerte de muzica clasica. O vacanta de 6 zile in Lisabona costa de la 380 euro de persoana. Pretul asigura biletul de avion si cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele.



Sursa foto: contiki.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea