Vacante

#primavara #destinatii vacanta #vacanata

Cele mai interesante destinatii de primavara

Primavara aduce in actualitate destinatiile celebre pentru frumusetea florilor, orasele care gazduiesc sarbatori ale primaverii, precum si locatii exotice .

Iata in continuare cateva destinatii de primavara:


Toscana


In Toscana, primavara aduce diverse festivaluri in orasele care celebreaza trezirea la viata a naturii. Petrecerile cu tematica medievala atrag prin intreceri, muzica si mancare. Madonna Primavera sau Calendimaggio sunt doua astfel de festivaluri ale primaverii. In mai, se sarbatoreste producerea vinului nou.

Toscana este una dintre destinatiile de top pentru vinuri si gastronomie , iar astfel de evenimente atrag vizitatori de pretutindeni. Calendimaggio di Assisi are loc in primele zile din mai.


Olanda


Olanda este una dintre destinatiile recomandate pentru primavara, in ceea ce priveste turistii care nu au vazut inca celebrele Gradini Keukenhof . Din Amsterdam, cei interesati pot face o excursie de o zi la Keukenhof Gardens pentru a admira florile de aici si, in special, numeroasele sortimente de lalele. Gradinile sunt deschise din martie pana in mai.

In Olanda trebuie vizitate si pietele de flori deschise in mai multe locatii. Pentru cei carora le place sa navigheze, primavara este o perioada buna si pentru excursii cu vaporasul. Frumusetea naturala a tarii ofera panorame deosebite, precum si posibilitatea de a petrece timpul in aer liber si de a face plimbari pe bicicleta.


Japonia


Intre luna martie si jumatatea lunii aprilie in Japonia turistii pot admira parcurile cu ciresi infloriti. Hanami, asa cum sunt denumiti arborii in floare, constituie una dintre principalele atractii in toata Japonia, nu doar pentru turisti, dar si pentru localnici.

Tot acum este o perioada buna pentru a face un circuit la temple, in zonele montane. Frumusetea naturala si grija fata de plante, mancarea eco si hotelurile curate asigura o vacanta in care in mod sigur iti vei reincarca bateriile.


Istanbul


Instanbulul este mai putin aglomerat in primavara, insa orasul ramane la fel de frumos ca in orice alta perioada din an. Incepand cu luna aprilie poti face plimbari pe jos pentru a vedea atat zona turistica, cu principalele atractii, cat si zonele mai putin cunoscute.

Acum, cand nu mai ai de-a face cu valurile de turisti, poti strabate metropola asezata pe malurile Bosforului pentru a-i descoperi frumusetea arhitecturala si oferta de produse.

Sursa foto: luxos.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea