Vacante

# destinatie vacanta #vacanta destinatii exotice # destinatie exotica #vacanta

Cele mai insorite destinatii din lume

Tarile insorite sunt unele dintre cele mai populare destinatii de vacanta. Multi isi doresc sa se relaxeze la soare , departe de frigul de acasa, indiferent de luna din an. Daca te gandesti sa scapi de gerul iernii, iata in continuare unele dintre cele mai insorite destinatii din lume:
 

1. Namibia, Africa
 

Partea centrala a Namibiei beneficiaza de soare cea mai mare parte a anului. Aceasta tara africana este un adevarat paradis pentru amatorii de fotografii de vacanta. Peisajele spectaculoase imbina frumusetea zonei de coasta cu muntii desertici, orasele coloniale si natura salbatica. Desi este o tara arida, Namibia gazduieste unul dintre cele mai mari parcuri naturale din lume.


2. Andalusia, Spania

 

Andalusia este considerata una dintre cele mai insorite destinatii europene. Coasta mediteraneana se bucura de 300 de zile insorite pe an, ceea ce a facut ca aceasta destinatie sa fie cautata de iubitorii de mare si plaja. In aceasta regiune se afla unele dintre cele mai frumoase provincii spaniole, Granada, Cordoba, Sevilla si Malaga .


3. Chile , America de Sud

 

Unele regiuni sudice din Chile au pana la 17 ore de soare in cele mai frumoase zile. Regiunea este populara gratie formelor sale de relief foarte diversificate si a frumusetii insulelor de aici. Cei care isi doresc o vacanta intr-un oras modern pot alege Santiago, o capitala bine dezvoltata.


4. Cipru

 

In timpul verii, turistii au parte chiar si de 13 ore de soare pe zi. Din iunie pana in octombrie, Ciprul constitue destinatia ideala pentru cei care isi doresc cat mai mult intr-un loc cat mai mic. Distantele se parcurg usor, iar diversitatea culturala si naturala este impresionanta pe aceasta insula.


5. Lisabona, Portugalia

 

Lisabona este una dintre cele mai insorite capitale din Europa. In perioada aprilie - septembrie, orasul de pe coasta Portugaliei se poate mandri cu pana la 12 cu soare, in fiecare zi. Clima placuta face cu atat mai placute plimbarile pe jos, in aer liber. Lisabona este faimoasa pentru muzeele sale, magazinele in stil , cafenele si aerul romantic.


 

Sursa foto : beach-backgrounds.com; travel-spain.net; traveldestinationinfo.com; sunbeamsestate.com; //cdni.condenast.co.uk.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea