Vacante

#hoteluri #hoteluri de lux #hoteluri inedite #hoteluri spectaculoase

Cele mai inedite hoteluri din lume

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa te cazezi intr-un hotel rotitor, intr-unul in care girafele iti mananca din palma sau intr-o camera care in realitate este un cilindru din beton armat? Descopera cele mai inedite hoteluri din intreaga lume si delecteaza-te cu fotografii ale acestora, cel putin pana ajungi acolo.

Giraffe Manor, Kenya


Iti imaginezi cum ar fi sa te trezesti dimineata, iar cand arunci o privire pe fereastra sa te nimeresti fata in fata cu o girafa? Ei bine, pe o proprietate din Kenya, Nairobi exista un hotel, mai exact un conac asezat in mijlocul faunei salbatice.

Hotelul este decorat cu mobilier de epoca din secolul al-19-lea, iar camerele nu au nimic diferti fata de unele obisnuite. Ceea ce este cu adevarat inedit insa sunt girafele care se plimba nestingherite in preajma mosiei si care sunt atat de blande incat nu se sfiesc sa manance direct din mainile celor care se cazeaza acolo.


Canopy Tower, Panama


Canopy Tower este un hotel cu 12 camere duble care obisnuia sa fie un turn cu o instalatie radar pentru Statele Unite.

Hotelul are 5 etaje, camere imbracate in lemn, bai luxoase si o priveste de 360 de grade. In plus, hotelul se afla intr-un turn si este inconjurat de o padure, asa ca acesta se poate lauda cu mai multe puncte forte .


Dasparkhotel, Austria


Cum s-ar putea gandi cineva sa faca cateva camere de hotel din cilindri fabricati din beton armat? Ei bine, in Austria exista un asemenea hotel, iar paradoxul este ca are un succes nesperat.

Hotelul este situat in Ottensheim, Austria, este securizat electronic si este asezat intr-o poiana.

Cilindrii de beton sunt decorati foarte simplu in interior - acestia au doar un pat, o veioza, iar peretii sunt tapetati. Oricat de inedita ar fi o asemenea experienta, in mod sigur persoanele claustrofobice nu s-ar putea bucura de ea.


Kokopelli’s Cave Bed & Breakfast , New Mexico


Daca vrei sa ai parte de un confort maxim intr-o pestera, hotelul Kokopelli’s Cave Bed & Breakfast din New Mexico este cea mai buna alegere.

Aici intreaga camera va fi din piatra, cabina de dus seamana cu o mica cascada, iar daca este si ea realizata in intregime din piatra. Chiar daca aspectul te duce cu gandul la epoca de piatra, conditiile de cazare sunt moderne si sunt create in asa maniera incat sa fie pe plac chiar si celor mai pretentiosi.


Hotelul Marmara Antalya, Turcia


Pentru a evita discutiile referitoare la camerele cu vedere la mare, cea mai buna solutie este sa pui pe picioare un hotel rotitor. In acest fel, toti clientii cazati in hotel se vor bucura nu doar de o priveliste, ci de 4.

In Altalya, Turcia se afla singurul hotel rotitor din lume, asezat pe tarmul marii Mediteraniene.

Sub hotel se afla 6 motoare electrice care invart hotelul la fiecare 7 ore.
 

Hotelul Im Wasserturm, Germania

Cel mai inalt turn din Europa construit in secolul 19 a fost transformat in anul 1990 intr-un hotel elegant cu 78 de camere. Designerul care s-a ocupat de modificarea turnului intr-un hotel este francezul Andree Putman.

Chiar daca hotelul nu impresioneaza foarte mult la exterior, adevarata magie este produsa abia cand intri in camerele extrem de inalte, cu ferestre foarte mari si cu o vedere superba spre Rhineland.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea