Vacante

#vacanta #hotel #hoteluri #sejur #camera de hotel

Cele mai inedite hoteluri acvatice

Te-ai gandit cum ar fi sa te cazezi intr-o ambarcatiune portocalie , sub forma de OZN sau sa privesti pestii pe fereastra camerei de ? Iata in continuare unele dintre cele mai inedite hoteluri construite pentru mediul acvatic.
 

Capsule Hotel
 

Capsule Hotel se afla in Haga, Olanda si ofera o forma inedita de cazare. Rotunde si mici, aceste capsule portocalii asemanatoare unor OZN-uri plutitoare ofera spatiu de dormit pentru trei persoane si accesorii pentru minimum de confort. Cei care platesc pentru un upgrade la camera au parte de asternuturi de matase, sampanie si filme cu James Bond. In plus, pachetul include si bicicleta pentru a facilita accesul spre atractiile turistice din imprejurimi.
 



 

Utter Inn

Utter Inn este un hotel aflat pe lacul Malaren, din Suedia. Hotelul este prezentat ca un proiect artistic al lui Mikael Genberg. De culoare rosie, hotelul este dotat cu o punte mica pe post de terasa si cu o barca pentru plimbari pe lac. Dormitorul se afla sub nivelul apei.
 



 

Jules' Undersea Lodge
 

Jules' Undersea Lodge este un minihotel creat ca o capsula cu doua dormitoare. Hotelul se afla in , Florida. Capacitatea hotelului este de 6 persoane. Acestia sunt cazati sub nivelul apei si beneficiaza, pe langa dormitoare, de un living room cu TV si stereo, precum si de o zona de luat masa. Ferestrele circulare ale dormitoarelor permit turistilor sa admire viata marina. Cei care sunt interesati sa-si petreaca aici cateva zile trebuie sa faca scuba diving pentru a ajunge la camera.
 



 

Hotel Palafitte

Hotel Palafitte ofera vizitatorilor o serie de apartamente hi-tech construite deasupra lacului Neuchatel din Elvetia. Hotelul de 5 stele este singurul hotel de lux din Europa construit pe apa. Constructia este sustinuta de pilastrii, oferind panorame romantice asupra lacului si Alpilor. Turistii cazati aici au parte de servicii moderne si camere dotate cu cea mai inalta tehnologie, de la un cu internet wireless gratuit la un sistem home video .






Sursa foto: homedit.com; xoprivate.com; sustainabilityninja.com; atlasobscura.net;
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea