Vacante

#destinatii de vacanta #vacanta vara #parcuri acvatice

Cele mai impresionante parcuri acvatice din Europa

Parcurile acvatice sunt tot mai populare la nivel mondial, iar unele dintre cele mai impresionante se gasesc in Europa, in orase in care poti ajunge dupa doar doua ore de calatorie cu avionul.

Cu toate ca nici tara noastra nu duce lipsa de parcuri acvatice, Italia, Grecia sau Turcia sunt destinatii de top pentru iubitorii de distractie in apa. Parcurile din aceste trei tari au fost premiate de-a lungul timpului datorita popularitatii de care s-au bucurat, dar si datorita ofertelor atractive destinate publicului larg.


Parcul acvatic Adaland - Turcia

Parcul acvatic Adaland este impartit in trei zone diferite, iar fiecare dintre acestea promite doua lucruri: siguranta si distractie cat cuprinde.

Toboganele inalte si cele spiralate sunt garantia ta ca te vei simti foarte bine si ca nivelul de adrenalina va atinge cote maxim. Vei avea parte de o vacanta pe care nu o vei uita prea curand!


Parcul acvatic Water World - Ayia Napa

Acest parc acvatic a fost desemnat a fi cel mai mare din Europa si este construit in stilul grecesc antic.

Parcul acvatic detine 18 tobogane, o piscina uriasa si jacuzzi pentru spatiile destinate adultilor.

Pentru ca unele tobogane sunt destul de periculoase, acestea impun o limita de varsta celor care vor sa le foloseasca. Totusi, copiii se vor distra de minune in zona Aventura Troiana, acolo unde se vor juca cu pistoale cu apa si se vor putea da pe tobogane adecvate varstei lor.


Parcul acvatic Fasouri Watermania - Cipru

Fasouri Watermania este cel mai mare parc acvatic din Cipru si ramane una dintre atractiile principale ale destinatiei. Parcul acvatic este ideal pentru o vacanta de familie, chiar si pentru una alaturi de un grup de prieteni.

In anul 2007, Fasouri Watermania a castigat premiul Travel Awards pentru cel mai bun parc acvatic.


Parcul acvatic Aquasur - Insulele Canare

Parcul acvatic este una dintre cele mai mari atractii turistice din Insule, mai ales datorita unor tobogane intitulate Anaconda spiralata sau Kamikaze.

Aici vei putea vedea un acvariu imens cu lei de mare, pe care ii vei putea admira si intr-un spectacol impresionant.



Sursa foto: tqn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea