Vacante

#vacanta #septembrie #avion ieftin

Cele mai ieftine zboruri ale verii

Nu ti-ai programat inca vacanta, dar ti-ar placea sa mergi cateva zile intr-un oras european ? Niciodata nu e prea tarziu, din contra, luna septembrie este chiar foarte potrivita. Soarele nu mai este atat de putenic ca in timpul verii, insa, nu mai risti sa te arzi la soare si cu putin noroc vei dispune si de ore bune de plaja. In plus, cazarea va fi mai ieftina decat in lunile din plin sezon, iar “aglomertia de turisti” aproape inexistenta. Important! Daca vrei , este necesar sa faci rezervari cat mai rapid posibil.

La un search rapid rezulta ca, in septembrie, cele mai ieftine zboruri de avion care iti stau la dispozitie au ca destinatie diferite orase din Italia.

De exemplu, in a doua saptamana din septembrie, toate companiile low-cost au zboruri spre Milano, iar preturile pentru biletele dus-intors variaza intre 45 de euro (Wizz Air) si 85 de euro ( ). In ceea ce priveste My Air, compania are si o oferta promotionala : in perioada 15 septembrie- 27 octombrie toate zborurile spre Italia au tarific unic: 60 de euro.

Daca vrei sa vizitezi capitala italiana, trebuie sa stii ca abia in a doua jumatate a lunii septembrie biletele dus-intors spre Roma se ieftinesc. Atat la Wizz Air cat si la My air gasesti bilete cu 70 de euro.

In ceea ce priveste Spania, preturile cresc destul de mult deoarece se imputineaza companiile care ectueaza zboruri cu aceasta destinatie. Abia spre inceputul lui octombrie ajungi cu Easy Jet la Madrid daca platesti 178 de euro.

In cazul in care preferi Barcelona nu ai de ales, trebuie sa alegi deoarece numai aceasta companie are zboruri spre capitala catalana. Te va costa 158 de euro. Mai ieftin poti zbura spre Valencia. 115 euro costa toata distractia.

Partea francofona a Europei este, de asemenea, putin mai scumpa. Un drum pana in Belgia, va costa cu 140 de euro si te lasa pe aeroportul din Bruxelles. Orasul Luminilor este si mai pretentios, biletele spre Paris ajungand la preturi ce se avanta spre 200 de euro dus-intors.

Riscuri low-cost

Cei care aleg sa calatoreasca cu avioanele propuse de companiile low-cost risca sa astepte in aeroport mult peste ora afisata de decolare. Acest lucru nu se intampla in cazul companiei Easy Jet, insa celelalte firme low-cost care activeaza in Romania inregistreaza intarzieri de ore sau chiar zile.

De asemenea, preturile de zbor nu sunt intotdeauna cele afisate, diferite taxe urmand a fi platite in momentul imbarcarii.

Clientii low-cost nu dispun nici de facilitatile unui zbor normal (snak sau bauturi), dar parca nu mai conteaza pentru numai cateva ore de zbor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea