Vacante

#destinatii paste 2012 #vacanta de paste #destinatii paste

Cele mai ieftine destinatii de Paste in 2012

Vacanta de euro pentru un minisejur de 4 zile.

Iata in continuare cele mai ieftine destinatii de Paste :
 

Bulgaria


Bulgaria este una dintre destinatiile de Paste cu cele mai mici preturi. In Balcic, de exemplu, poti petrece 4 zile cu 70 euro intr-un hotel de 3 stele. In pret sunt incluse cazarea cu mic dejun. In Nisipurile de Aur, preturile pentru minivacante incep de la 90 euro pentru 3 nopti de cazare.
 

Grecia


Si pe litoralul grec preturile sunt reduse. Astfel, in Halkidiki, una dintre cele mai frecventate destinatii de catre turistii romani, cele mai mici preturi la minisejururile de 3 nopti sunt de 95 euro pe noapte pentru hotelurile de 2 stele sau 110 euro pentru cele de 3 stele.
 

Romania


In Romania, hotelurile si pensiunile isi asteapta clientii cu pachete special concepute pentru Paste. Astfel de pachete contin, pe langa cazare si mesele obisnuite, o masa festiva de Paste. In Azuga , o scurta vacanta de 3 nopti costa 450 lei de persoana.
 

Circuite


De Paste agentiile de turism propun si oferte de circuite. Una dintre cele mai ieftine destinatii este Istanbulul. Un circuit in Istanbul si in alte zone ale Turciei costa de la 125 euro, pentru calatoriile cu autocarul. Turcia este atractiva datorita atractiilor crestine si a statiunilor sale de pe litoral.

In Grecia sunt, de asemenea, preturi foarte bune pentru circuitele de Paste. Cei care doresc sa viziteze manastirile si bisericile grecesti scot din buzunar aproximativ 250 euro pentru un circuit de 6 zile.
 

Spania


Cei care vor o vacanta in Spania cu ocazia Pastelui pot alege Costa del Sol. Aici, o saptamana de vacanta costa de la 375 euro de persoana, in hoteluri de 3 si 4 stele. Astfel de pachete de vacanta au incluse in pret cazarea cu mic dejun sau demipensiune, asistenta turistica in limba romana, biletul de avion si transferul de la aeroport. Din statiunile de pe litoral, turistii pot face excursii in alte regiuni ale Spaniei.

Sursa foto : pousadas.pt
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea