Vacante

#plaje #cele mai frumoase plaje #plaje bulgaria

Cele mai frumoase plaje din Bulgaria

Bulgaria are o regiune de coasta bine dezvoltata, potrivita atat pentru turistii care vin cu familia la mare, cat si pentru cei dornici de aventura, activitati sportive etc. Litoralul bulgaresc este considerat una dintre cele mai moderne si mai ieftine destinatii din Europa de Est.

Iata cele mai frumoase si mai populare plaje din Bulgaria:
 

Atliman Beach, Kiten


Kiten este o statiune mai putin cunoscuta din provincia Burgas. Aflata in peninsula Urdoviza, statiunea are o plaja considerata de top: Atliman Beach. Plaja cu nisip fin cu dune, apa linistita si calda, privelistea Muntilor Strandja realizeaza un decor atractiv pentru cei care ajung in sudul coastei Marii Negre.
 

Mouth Beach, Sinemorets


In sud-estul regiunii de coasta bulgaresti se afla un sat de vacanta unde se gasesc unele dintre cele mai bune plaje din tara. Sinemorets este o destinatie de vacanta atractiva, cu un peisaj format din dealuri impadurite si plaje cu nisip alb si fin. Mouth Beach este o plaja frumoasa, potrivita pentru adultii nepretentiosi. Aceasta destinatie nu este recomandata pentru copii din cauza lipsei serviciilor si a reliefului si a adancimii apei.
 

Albena Beach, Albena


Albena este una dintre cele mai populare statiuni bulgaresti si una dintre cele mai cautate de catre turistii romani. Statiunea a castigat de mai multe ori Blue Flag. Albena Beach este o plaja vasta, cu o intindere de 500 de metri. Datorita intrarii line in mare si a numeroaselor servicii si facilitati oferite turistilor, Albena Beach este o destinatie potrivita pentru orice tip de turist si, in special, pentru familiile cu copii.

Golden Sands, Golden Sands


Plaja de la Nisipurile de Aur este lunga, intinzandu-se pe nu mai putin de 4 km de-a lungul coastei. Statiunea este celebra pentru plaja ei cu nisip fin si auriu. Statiunea se afla in apropiere de Varna si ofera preturi pentru toate buzunarele. Pe plaja se pot practica sporturi specifice de sezon si se poate face un masaj in aer liber, contra cost. Exista numeroase restaurante, terase si magazine intre plaja si promenada.

Sursa foto : penguintravel.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea