Vacante

#munchen # destinatii turistice #destinatii turistice Munchen #vacanta Munchen

Cele mai frumoase destinatii turistice din Munchen

Munchen este o destinatie potrivita pentru vacantele in familie, escapade de weekend, sarbatori sau vacanta de vara. Aflat la poalele Alpilor bavarezi, Munchen este un oras modern, cu o istorie bogata, cu monumente numeroase si o paleta larga de activitati in aer liber. Descopera cele mai frumoase atractii turistice din Munchen!

Iti place muntele? Iata unele dintre cele mai frumoase obiective turistice din Munchen:


Marienplatz

Piata Marienplatz este obiectivul turistic central al orasului si unul dintre cele mai bune locuri pentru turistii interesati de arhitectura. Piata este inconjurata de cladiri impozante, precum catedrala de secol XV, Primaria cu o fatada in stil gotic, coloana Mariei, un monument care are in varf statuia Fecioarei Maria.


Frauenkirche

Frauenkirche este un simbol al orasului Munchen. Construita la sfarsitul secolului al XV-lea, catedrala Frauenkirche este usor de recunoscut dupa cele doua turnuri ale sale de 99 metri inaltime. Catedrala are fatade in stil gotic si renascentist. Turistii au posibilitatea sa urce in turn pentru a admira panorama asupra orasului.


Palatul Nymphenburg

Palatul Nymphenburg este considerat unul dintre cele mai impresionante monumente in stil baroc din Germania. Construit la sfarsitul secolului al XVII-lea, palatul este inconjurat de un parc de 200 de hectare, amenajat cu fantani arteziene si alei. Un bilet de intrare in palat costa 6 euro, in timp ce unul care include accesul in palat, gradini si muzeu costa 11.50 euro.


Olympiapark

Parcul olimpic din Munchen se afla in nord-vestul orasului si cuprinde o serie de cladiri si constructii: Stadionul Olimpic, Patinoarul Olimpic, Turnul Olimpic etc. Complexul a fost construit in anii '70 cu ocazia Jocurilor Olimpice de Vara. In prezent, parcul olimpic este folosit pentru gazduirea unor evenimente. Tot aici se organizeaza activitati de teambuilding, tururi cu vizitatori si activitati sportive. In decembrie 2013, cantaretul Usher va sustine un concert in Olympic Hall din cadrul Olympiapark.



Sursa foto: cntraveller.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea