Vacante

# destinatii vacanta 2012 #destinatii vacanta #destinatii # destinatii turistice

Cele mai frumoase destinatii turistice pentru luna martie

In martie, vremea este inca imprevizibila in multe locuri din Europa. Exista, insa, destinatii insorite, deosebit de atragatoare sub aspect natural, cultural sau istoric. Aflata in extrasezon , luna martie este perfecta pentru vizitarea multor obiective turistice si situri arheologice.
 

Spania


Insorit si atractiv, sudul Spaniei ofera o experienta culturala impresionanta. Fa excursii in Cordoba, Granada, Sevilla pentru a vedea cele mai frumoase obiective turistice si monumente aflate aici. Barcelona este o destinatie pentru tot anul, care are resurse inepuizabile pentru turisti. In martie, aceasta destinatie este un pic cam rece si umeda.
 

Italia


O alta destinatie culturala recomandata pentru prima luna a primaverii este Italia. Sudul tarii are un climat mai bland. Mergi in Roma, Napole, Pompeii, Sicilia, Herculaneum pentru a vedea unele dintre cele mai interesate situri arheologice si atractii.
 

Franta


Pe Coasta de Azur temperaturile sunt placute, iar zilele insorite. Monaco, Nisa, Cannes, St. Tropez sau Menton sunt cateva dintre cele mai frumoase orase pe care le poti vizita in martie. Gasesti si orase mai putin cunoscute in plan turistic, dar foarte atragatoare, precum Eze sau St Paul de Vence.
 

Grecia


In martie, Grecia sunt inca temperaturi medii, care incep sa creasca din aprilie. Inceputul primaverii constituie o perioada perfecta pentru si pelerinaje la manastiri. In Grecia Continentala turistii au o multime de situri arheologice, amfiteatre , muzee si monumente de vazut. In plus, manastirile grecesti merita o vizita.
 

Slovenia


In Slovenia, vremea nu este foarte frumoasa in luna martie. Aceasta destinatie mai putin cunoscuta si prea putin apreciata cum se cuvine ofera turistilor orase si statiuni deosebit de civilizate si o natura spectaculoasa. Fa o incursiune culinara si gusta din vinurile, branzeturile, fructele de mare si productia locala de prosciutto. Orasele ingrijite sunt o surpriza placuta pentru turisti.

Sursa foto: oneluxurytravel.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea