Vacante

#vacanta #vacanta_iarna #destinatii #destinatii vacanta # destinatii vacanta iarna

Cele mai frumoase destinatii de vacanta pentru iarna

Festivaluri ale iernii, plimbari cu sania, palate de gheata si un oras care nu doarme niciodata, asa arata unele dintre cele mai frumoase destinatii pentru o vacanta in sezonul rece.
 


 

City este una dintre cele mai romantice destinatii de iarna, care se poate mandri ca are cu adevarat acea magie a anotimpului alb. Cu toate ca temperaturile sunt foarte scazute, iarna in Quebec este un moment mult asteptat de multa lume. Aici se desfasoara Quebec City Carnival, unul dintre cele mai mari festivaluri ale iernii din lume. Sculpturi in gheata, un Palat de Gheata sau o cursa de canoe sunt doar cateva dintre atractii. Quebec constituie o destinatie predilecta pentru nunti, chiar si in timpul iernii.


 

Laponia
 

Laponia nu inseamna doar universul adevaratului Mos Craciun, dar si un paradis al adultilor. Se organizeaza plimbari cu sanii in padurea inghetata, intalniri cu populatia indigena Sami, vizite la primul hotel de gheata ( ) si alte evenimente si distractii pentru intreaga familie. Pasionatii de schi nu ar putea gasi o destinatie mai buna pentru cross-country skiing.


Dubai

 

Dubai este recomandat in topul destinatiilor de iarna atat de catre publicatia Lonely Planet , cat si de catre The Telegraph. Turistii gasesc aici peste 40 de mall-uri cu preturi atractive pentru cumparaturile de sarbatori, o viata de noapte intensa, restaurante cu mancare buna si temperaturi de 20 grade Celsius. Dubai este unul dintre cele mai uscate locuri de pe pamant, dar detine un park de ski acoperit, unde turistii pot sa se distreze pe partie.


Budapesta

 

Budapesta are un aer festiv in sezonul rece, impodobita cu beculete si decoratiuni pentru sarbatorile de iarna. Pietele de Craciun din oras, croazierele romantice pe Dunare, cafenelele intime si numeroasele sunt cateva dintre atractiile metropolei. Cei care doresc sa se relaxeze in bazinele cu apa termala in mijlocul iernii si sa aiba la indemana toate facilitatile unui oras dezvoltat pot merge in capitala Ungariei. Budapesta este si una dintre cele mai ieftine destinatii europene pentru vacanta, pe toata durata anului.


 

Sursa foto: about.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea