Vacante

#croaziera #vacante exotice #vacanta in tenerife #vacanta in cuba #vacanta in asia

Cele mai "fierbinti" destinatii de vacanta in aceasta toamna

La sfarsit de toamna si inceput de iarna, se pot face calatorii in destinatiile indepartate, cu o clima diferita. Mexicul, Marocul, Cuba sunt cateva dintre destinatiile potrivite pentru noiembrie-decembrie.

Iata cateva preturi la vacante pentru acest sfarsit de toamna si inceput de iarna:


Croaziera in Asia


Asia este una dintre destinatiile recomandate pentru perioada de toamna-iarna. Cei care calatoresc in aceasta parte a lumii pot sa se inscrie la o minicroaziera de cateva zile in Shanghai. Croaziera include cazarea all inclusive, cu programe de divertisment si acces la serviciile de pe nava. O astfel de oferta are un pret de aproximativ 470 euro.


Vacanta in Riviera Maya


Riviera Maya este o alta destinatie de vacanta recomandata pentru sfarsitul de toamna si inceputul iernii. Cei care vor sa se bucure de soare intr-o destinatie exotica pot alege Mexicul. Gastronomia locala si numeroasele activitati de vacanta oferite sunt unele dintre atuuri. O vacanta in Mexic are durata de peste 7 zile. De exemplu, un pachet all inclusive de 9 zile costa in jur de 1500 euro de persoana.


Circuite in Maroc


Marocul este una dintre cele mai exotice locatii pentru o vacanta in sezonul rece. Pentru a vedea cat mai multe locuri, alege un circuit in Maroc. Arhitectura spectaculoasa a tarii, gastronomia locala si culorile intense ofera turistilor experiente de neuitat. Viziteaza orasele medievale si fa o excursie in desert. O vacanta de 9 zile in Maroc costa in jur de 1100 euro de persoana.


Vacanta in Cuba


O alta destinatie recomandata de operatorii de turism pentru perioada noiembrie-decembrie este Cuba. Exista oferte pentru hotelurile de pe litoral, cu preturi care incep de la 700 euro de persoana. Pachetele includ 7 nopti de cazare cu mic dejun, precum si biletul de avion si transferul de la aeroport.


Minivacante in Tenerife


Cei care isi doresc un weekend exotic pot alege Tenerife ca destinatie de vacanta. Exista minipachete de 2 nopti la aproximativ 240 euro de persoana, in care sunt incluse biletul de avion si cazarea cu masa.

Sursa foto: waytoenliven.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea