Vacante

#hotel de lux #servicii de lux hotel #servicii hotel

Cele mai extravagante servicii de lux oferite de hoteluri

Un meniu cu perne, propria infinity pool sau un inger personal sunt cateva dintre cele mai extravagante servicii oferite de catre hotelurile de lux.
 

The Benjamin, New York


The Benjamin este un boutique hotel din New York cu servicii speciale pentru clientii sai. Cei care stau aici au propria lor "sleep concierge", deoarece somnul reprezinta unul dintre lucrurile caruia i se dau cea mai mare atentie in hotel.

Personalul inmaneaza clientilor un meniu cu perne, din care isi pot alege din cele 12 variante. Pernele au functii diferite, de la cele anti-sforait la cantec de leagan, perne cu apa, perne pentru a fi tinute in brate, perne cu terapie magnetica etc.

Si cateii au parte de servicii de lux. Acestia beneficiaza de propriul lor halat de baie, un medic, gustari, asternuturi suplimentare si paturi de lux, realizate de un designer special pentru trei tipuri de catei, dupa marime.
 

Intercontinental, Hong Kong


Unul dintre cele mai luxoase apartamente din lume este Presidential Suite din hotelul Intercontinental, Hong Kong. Apartamentul are o terasa foarte spatioasa si o infinity pool personala, precum si un jacuzzi.

Cei care isi petrec timpul aici se bucura de o panorama la inaltime, asupra Portului Victoria si a Insulei Hong Kong. Clientii pot alege ca mijloc de transport un Mercedes, Bentley sau Phantom VI Rolls Royce. Totul costa 13.700 dolari americani pe noapte.
 

Burj Al Arab, Dubai


Intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, apartamentul cel mai ravnit este Royal Suite, la un pret de 18.700 dolari pe noapte. Apartamentul se intinde pe doua etaje ale somptuosului hotel si pune la dispozitia musafirilor sai proprii lor valeti.
 

Adam & Eve Hotels, Belek


Adam & Eve este unul dintre cele mai romantice si mai luxoase resorturi hoteliere de pe litoralul turcesc. Aflat in Belek, hotelul impresioneaza cu arhitectura si interioarele lui futuriste.

Clientii hotelului pot beneficia de un serviciu inedit, Angel Service, prin intermediul carora poti avea propriul tau inger-asistenta. Personalul calificat este la dispozitia clientilor pentru a le rezolva orice nevoie, de la rezervarile la restaurant la cereri speciale privind o aniversare sau babysitting pentru copii.

Sursa foto : booked.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea