Vacante

#aeroporturi blocate #restaurante #aeroporturi

Cele mai bune restaurante din lume aflate in aeroporturi

In aeroport, o modalitate placuta de petrecere a timpului o reprezinta restaurantele. Unele dintre acestea au preparate foarte gustoase, desi, de cele mai multe ori, preturile sunt piperate. Unele aeroporturi se pot mandri cu restaurante care au devenit celebre si au ajuns o atractie in sine.

Iata unele dintre cele mai bune restaurante aflate in aeroporturi:


Bubbles Seafood&Wine Bar, Olanda

Turistii care viziteaza Amsterdamul pot sa dea o raita pe la restaurantul Bubbles Seafood&Wine Bar din Aeroportul International Schiphol. Restaurantul este specializat in fructe de mare (care pot fi acompaniate de un pahar de vin), precum scoici, caviar, somon si creveti. Pasagerii pot servi aici micul dejun, pranzul sau cina. Barul are in spate un acvariu urias cu apa sarata, de la care vine numele de "bubbles" (bule).

Aeroportul International Schiphol se afla in sud-vestul Amsterdamului. Printre companiile aeriene care opereaza zboruri aici sunt Tarom, Alitalia, Air France, KLM Royal Dutch Airlines.


Brasserie Flo, Franta

Una dintre cele mai placute modalitati de a astepta avionul pe aeroportul din Paris este savurarea unui croissant intr-o patiserie frantuzeasca cu diverse bunatati. Pe Aeroportul Charles de Gaulles din Paris se afla Brasserie Flo, unde pasagerii pot comanda preparate din bucataria franceza precum creme brulee. Tot aici se servesc vinuri alsaciene. Intre 7:30 si 10:30, braseria pune la dispozitia pasagerilor un mic dejun complet.

Aeroportul Charles de Gaulle (CDG) este la ora actuala unul dintre cele mai aglomerate din Europa. Printre companiile care au zboruri pe acest aeroport sunt Tarom, Lufthansa, Alitalia, Air France, Swiss Air, Turkish Airlines, British Airways.


Gordon Ramsay Plane Food, Marea Britanie

Gordon Ramsay Plane Food este un restaurant de pe aeroportul Heathrow din Londra. Restaurantul spatios dispune de ferestre mari, cu vedere pe pista. Din meniu fac parte salate, feluri principale, dulciuri si sucuri de fructe.

Aeroportul Heathrow se afla in vestul Londrei si este unul dintre cele mai importante si mai aglomerate aeroporturi din Marea Britanie. Printre companiile aeriene care opereaza aici sunt Tarom, British Airways, Lufthansa, Iberia, Tap Air Portugal.



Sursa foto: yumsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea