Vacante

#hoteluri #hoteluri in lume #hoteluri bune

Cele mai bune hoteluri din lume in 2013

Ajuns la editia cu numarul 18, clasamentul World Best Hotels 2013, intocmit de cititorii Travel and Leisure, include resorturi de vis din Africa de Sud, dar si din tari de pe Batranul Continent, cum sunt Italia si Germania. La intocmirea punctajului, cititorii au votat fiecare hotel in functie de camere, locatie, serviciile oferite, mancarea si preturile practicate. Iata care sunt cele mai bune hoteluri din lume in acest an.


1. Tabara Mombo si Mica Tabara Mombo, Rezervatia Moremi Game, Botswana, Africa de Sud

Punctaj obtinut: 96.60

Daca iti place sa privesti animale salbatice din confortul propriului baldachin, atunci Tabara Mombo este locul ideal. Include noua corturi de lux aflate chiar in Delta Okavango care sunt dotate cu balcoane private pentru pasionatii de birdwatching.

Mica Tabara Mombo ofera o intimitate si mai mare cu cele trei case de oaspeti ale sale care sunt despartite de o pisina comuna. Casele sunt unite de pasarele, iar rinocerii si elefantii umbla liberi prin zona.


2. Castelul di Casole, comuna Casole d'Elsa, Italia

Punctaj obtinut: 96.18

Un superb drum strajuit de chiparosi te duce direct la proprietatea toscana ce se intinde pe o suprafata de 4.200 de acri si al carei castel dateaza din secolul al X-lea. Fiecare camera dintre cele 41 ale castelui este decorata cu accente rustice, este ticsita cu tablouri si sobe de teracota. Essere, vechea pivnita a castelului di Casole, a fost transformata in zona de spa.


3. Singita Kruger, Africa de Sud

Punctaj obtinut: 96.14

Singita Kruger este resortul perfect daca vrei sa experimentezi cateva nopti petrecute intr-un copac, dar in confortul unui hotel de lux. Cabana Lebombo, cu peretii sai din sticla, surprinde campiile si muntele cu acelasi nume, in timp ce cabana Sweni este amplasata printre copaci de-a lungul raului Sweni.


4. Hotelul Nayara, Spa & Gardens, La Fortuna, Costa Rica

Punctaj obtinut: 96.14

O alta oaza exotica se afla in Costa Rica. Hotelul Nayara include 50 de vile spatioase, fiecare cu terase primitoare, unele cu jacuzzi, ce ii rasfata pe turisti cu o priveliste de vis asupra faunei si florei locale.



Pe urmatoarele locuri in clasamentul primelor 10 hoteluri din lume se situeaza resortul Four Seasons din Bora-Bora, Cabana din Kauri Cliffs din Noua Zeelanda, hotelul Ritz-Carlton din Berlin, hotelul Oberoi Udaivilas din India, complexul Sabi Sabi Private Game Reserve din Parcul National Kruger, Africa de Sud, si complexul Singita Sabi Sand din aceeasi locatie.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea