Vacante

#vacanta destinatii exotice #vacanta #lume #hotel #hoteluri #destinatii exotice #destinatii

Cele mai bune hoteluri din lume in 2011

Publicatia Travel&Leisure a anuntat lista cu hoteluri din lume in 2011. Pentru realizarea topului World Best Hotels, cititorii sai au votat mii de hoteluri, dupa camere, locatie, servicii, mancare si preturi. In topul 100 au intrat hoteluri care au acumulat un punctaj de peste 92.00 de puncte. Topul 2011 demonstreaza o preferinta a turistilor pentru locatiile exotice. In Top 10 cele mai bune hoteluri , 6 pozitii sunt ocupate de hoteluri din Africa, iar in top 50 multe hoteluri se afla in Mexic, America Centrala si de Sud.
 

Singita Grumeti Reserves
 

In Parcul National Serengeti din Tanzania se afla cel mai bun hotel din lume, conform clasamentului Travel&Leisure pentru anul 2011. Complexul hotelier se numeste Singita Grumeti Reserves si a obtinut cel mai mare scor din toate hotelurile votate, 98.44 puncte. Cei care pasesc pragul acestui hotel sunt intampinati de lux in mijlocul salbaticiei: cufere antice de mahon, scaune rabatabile din piele si covoare vechi persane. Cabanele luxoase ofera panorame romantice asupra campiei. Fiecare dintre vilele rezidentiale are propria gradina si piscina.
 

Hoteluri de top
 

Singita Sabi Sand din Sabi Sands Private Game Reserve este hotelul situat pe locul al doilea, cu 97.95 puncte. Hotelul se afla in rezervatia Sabi Sand Game din Africa de Sud. Designul hotelului in stil rustic, dusurile private in aer liber si pivnitele cu vinuri sunt cateva dintre atractiile acestui loc. Tot in Africa de Sud se afla si cel de-al treilea cel mai bun hotel din lume, Royal Malewane. Hotelul ofera plimbari cu balonul si safari pe cai. Apartamentele au propriul bucatar si propria maseuza .

In Kenya, Ol Donyo Lodge ocupa locul 4 in top, cu 97.71 puncte. Aflat in Parcul National Chyulu Hills, in sud-vestul Kenyei, hotelul este amplasat intr-un punct strategic, pe locurile de migrare ale elefantilor si cu vedere spre Kilimanjaro.

Oberoi Udaivilas inchide topul 5 al celor mai bune hoteluri din lume. Construit ca un palat traditional indian, Oberoi Udaivilas este un complex hotelier luxos, cu fantani arteziene si piscine in care se oglindesc gradinile verzi, arhitectura impunatoare si exotismul Rajasthanului. Interioarele au domuri decorative, fresce, oglinzi si piese vechi.

6. Triple Creek Ranch, Montana, Statele Unite
7. Mandarin Oriental Dhara Dhevi, Chiang Mai, Thailanda
8. Oberoi Rajvilas, Jaipur, India
9. Kirawira Camp Western Serengeti, Parcul National Serengeti, Tanzania
10.Serengeti Migration Camp, Serengeti National Park, Tanzania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea