Vacante

#cazare hotel #hoteluri #hoteluri spa

Cele mai bune hoteluri de spa din Europa

Una dintre destinatiile ideale pentru o vacanta relaxanta o reprezinta un hotel specializat pe servicii wellness. In Europa exista unele dintre cele mai apreciate hoteluri care pun la dispozitia clientilor mai multe tipuri de tratamente, saune, masaje, piscine. Totodata, hotelurile au o bucatarie axata pe ingrediente naturale, sanatoase, iar unele dintre restaurante sunt premiate si recunoscute international.

Iata cateva dintre cele mai bune hoteluri de spa din Europa, conform unui top realizat de celebra publicatie de turism Lonely Planet:


Bollant's im Park, Germania


Bollant's im Park este un hotel din Germania, aflat la o ora distanta de Frankfurt, pe malul raului Nahe. Hotelul se imparte in mai multe cladiri construite in stil Art Nouveau.

Camerele hotelului sunt amenajate in stil mediteranean si asiatic si sunt dotate cu dus, cada, jacuzzi etc. Hotelul dispune de un centru spa decorat cu stil, unde turistii pot opta pentru sauna, piscina, tratamente spa. Una dintre cele mai mari atractii este piscina de pe acoperis.


Adler Dolomiti Spa & Sport Resort, Italia


Adler Dolomiti Spa & Sport Resort este un hotel luxos de 5 stele din Sf. Ulrich, Italia. Centrul spa&wellness cuprinde piscina interioara si exterioara, sauna, jacuzzi.

Clientii hotelului au la dispozitie si un restaurant gourmet cu specialitati locale din bucataria Italiei si din sudul Tirolului. Hotelul este atractiv pentru cei care isi doresc o vacanta la munte, cu un nivel sporit de confort.


Adler Dolomiti Spa & Sport Resort, Austria


Thermenwelt Hotel Pulverer este considerat unul dintre cele mai bune hoteluri de iarna din Austria. Situat in Bad Kleinkirchheim, hotelul este dotat cu un centru spa de peste 2000 metri patrati, in care sunt piscine termale exterioare si interioare, precum si 10 tipuri diferite de sauna.

Turistii pot opta pentru masaje asiatice, clasice sau energetice, consultatii medicale sau tratamente cosmetice. Restaurantul hotelului are un meniu bazat pe produse de la fermele locale si din gradina proprie.

Sursa foto: tvtrip.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea