Cele mai bune hoteluri ale momentului la nivel mondial

Vacante

#hotel #hoteluri bune

Cele mai bune hoteluri ale momentului la nivel mondial

Visezi deja la o vacanta de lux, intr-un hotel de 5 stele, unde sa ai parte de rasfatul si relaxarea pe care le anticipezi un an intreg? Sau poate iti doresti sa vizitezi o tara exotica si sa te cazezi intr-un hotel eco sau prietenos cu buzunarul tau. Oricare ti-ar fi dorinta, afla ca iti gasi varianta ideala de cazare frunzarind selectia facuta Lonely Planet: iata cele mai bune hoteluri ale momentului la nivel mondial!

Qasr al Sarab, Emiratele Arabe Unite

Luxosul hotel Qasr al Sarab este amplasat la marginea desertului Rub al-Chali intr-un decor de poveste. In pofida oceanului de nisip care se intinde in afara portilor sale, hotelul Qasr al Sarab reuseste sa fie o oaza de liniste si frumos, protejata de ziduri crenelate. In interior, turistii au parte de o incursiune in lumea celor o mie si una de nopti, gratie textilelor somptuoase, covoarelor tesute si sculpturilor complexe.

Sursa foto: ewtc.de, hoteliermiddleeast.com

Cradle Mountain Lodge, Tasmania

O cabana de 5 stele in inima Tasmaniei, Cradle Mountain Lodge propune o combinatie inedita de rasfat si servicii la cele mai inalte standarde si un peisaj salbatic de o frumusete rapitoare. Cabana este amplasata la marginea lacului St. Clair si este protejata de tufisuri pitice. In plus, orice plimbare prin imprejurimile Cradle Mountain Lodge ofera sansa unei intalniri cu canguri sau cu ursuleti marsupiali.

Sursa foto: conferencetraveller.com

Cradle Mountain Lodge este renumita pentru restaurantul sau luxos, care serveste specialitati locale, de la vinuri la vanat, branzeturi si miere, cat si pentru centrul sau spa, Waldheim Alpine Spa, care propune o varietate de tratamente corporale, plus sauna si pisicine cu apa fierbinte sau apa rece.

Sursa foto: travelonline.com

Free Spirit Spheres, Columbia Britanica, Canada

Free Spirit Spheres nu sunt nimic altceva decat o serie de sfere uriase suspendate la cativa metri deasupra solului in inima unei paduri din provincia Columbia Britanica. Desi pot parea rudimentare, Free Spirit Spheres ofera, de fapt, o cazare confortabila, fiind dotate cu cabine de dus, bucatarii si chiar si saune!

Sursa foto: briefed.ca, thetravelpixie.com

Saugerties, New York, SUA

Hotelul Saugerties a fost amenajat in incinta unui vechi far, datand din 1869. Privelistea superba este completata de designul interior cu parfum de epoca al cochetului hotel newyorkez, intesat de mobilier vechi, paturi colorate tricotate si pardoseli mozaicate.

Sursa foto: hudsonriverexplorer.blogspot.com, gallivant.com

Sursa foto principala: picstopin.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea