Vacante

#plaje nudisti #plaje adepti nudism #nudism plaje lume

Cele mai bune 4 plaje de nudisti

Plajele de nudisti sunt aproape un subiect tabu in Romania, insa acest hobby este practicat la scara larga in lume, iar spatiile dedicate celor care prefera sa se bronzeze nud sunt unele dintre cele mai frumoase din lume. Site-ul barebeaches.com listeaza cele mai bune 1.000 de locuri pentru pasionatii de nudism din intreaga lume. Iata cele mai bune 4 plaje pentru cei care prefera bronzul in costumul lui Adam si al Evei.

1. Plaja Leucate, Franta

Aceasta plaja superba este situata pe coasta mediteraneeana a Frantei, chiar in oraselul cu acelasi nume, Leucate. Plaja se afla la poalele unei stanci abrupte, ferita de vant. Apa este foarte calma, nu foarte adanca, iar plaja este lunga de un kilometru si este formata din nisip auriu. O parte a ei este populata de cei care prefara sa se bronzeze in costum de baie.

2. Plaja Es Pregons Gran, Palma de Mallorca, Insulele Baleare, Spania

Golfuletul acesta minunat are o forma de semiluna si este acoperit cu nisip fin auriu, fiind inconjurat de o apa turcoaz ce te duce mai degraba cu gandul la Caraibe, decat in Spania. Este o plaja inca "nepopulata" de cluburi si baruri, asa ca aici se consuma alimentele si bauturile pe care turistii le aduc cu ei in gentile de plaja.

3. Plaja Haulover, Florida, SUA

Plaja Haulover este luata cu asalt in fiecare an de mii de nudisti din toata lumea. Este preferata din doua motive: faptul ca beneficiaza de vreme frumoasa pe tot parcursul anului, ceea ce o transforma intr-o atractie deosebita, si faptul ca se invecineaza cu orasul Miami. Imensa plaja beneficiaza de salvamari, sezlonguri, baldachine si umbrele.

4. Plaja Vera, Spania

Cea mai renumita plaja de nudisti din Spania, Vera este un loc minunat, plin de baruri si distractii la tot pasul. Fotbalul pe plaja sau voleiul sunt cateva dintre sporturile ce pot fi practicate aici nud. Sezonul pentru bronzat tine aproape tot anul, intrucat Almeira, zona in care se afla plaja Vera, are unul dintre cele mai uscate si mai calduroase climate din intreaga Spanie.



Sursa foto: skyscanner.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea