Vacante

#destinatii vacanta #plaje aglomerate #plaje in lume #plaje populare

Cele mai aglomerate plaje din lume

Daca te pregatesti sa pleci in vacanta la mare si vrei sa ai parte de liniste, ai mare grija ce destinatie alegi. Daca nu analizezi cu atentie locul in care urmeaza sa pleci, ai putea sa ai parte de o vacanta de cosmar si sa suporti plaje aglomerate pana la refuz si o zarva continua, care
te vor face sa te intorci acasa mult mai obosit/a decat ai plecat. Iata care sunt cele mai aglomerate plaje din lume:

1. Ocean City, Maryland

Ocean City, sau OC cum mai este denumita, din America de Nord, este una dintre cele mai populare plaje de pe coasta Atlanticului. Anual, pe aici trec nu mai putin de de 8 milioane de turisti. Asa ca gandeste-te de doua ori daca vrei sa alegi aceasta destinatie. Daca esti pus pe distractie
merita, insa pentru relaxare Ocean City nu este locul tocmai potrivit.

2. Myrtle Beach, Carolina de Sud

Tot in America de Nord se regaseste si plaja Myrtle Beach, mai exact in Carolina de Sud. Clima calda, subtropicala, ii atrage ca un magnet pe turisti. Din primavara pana in luna iulie, Myrtle Beach este vizitata de aproximativ 14 milioane de turisti.

3. Copacabana, Rio de Janeiro

In cealalta emisfera a Americii, una dintre cele mai cautate si apreciate plaje este Copacabana din Rio de Janeiro, Brazilia. Aici, cuvantul de ordine este distractia. Aceasta plaja este cunoscuta la nivel mondial pentru frumusetea sa, dar pentru petrecerile pana in zori, care aduna in acest loc milioane de oameni.

4. Durres, Albania

Daca vrei insa sa te perinzi pe plajele din Europa, una dintre cele aglomerate este Durres, din Albania. Acest oras-coasta este situat pe tarmul Adriaticii si este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Albania. In fiecare an, aceasta plaja este vizita de aproximativ 60.000 de turisti in perioada estivala.

5. Bournemouth

Bournemouth este un oras-statiune, situat pe coasta de sud a Angliei. Acesta are o populatie considerabila, care este dublata in lunile de vara de turistii care vin in aici pentru a se bucura de activitati precum windsurfing sau kitesurfing.



Sursa foto: debret.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea