Vacante

#Wonder of the Seas #vas croaziera #croaziera

Cel mai mare vas de croaziera din lume! Este uimitor cum arata

“Wonder of the Seas” este cel mai mare vas de croaziera din lume. Dupa doi ani de lucrari masive pentru constructia vasului, “Wonder of the Seas” a devenit cel mai mare vas de croaziera din lume.

 

Vasul va porni in prima croaziera la inceputul lunii martie, cand va incepe  este cea mai recenta si cea mai mare nava de croaziera din lume. A fost nevoie de doi ani pentru a o construi si acum este oficial cel mai mare vas de croaziera din lume. Pachebotul a parasit, vineri seara, santierul naval din portul francez Saint Nazaire, indreptandu-se catre Marsilia, unde va avea parte de finisaje finale. La inceputul lunii martie va incepe croaziere saptamanale in Caraibe din Florida.

Vasul are 362 de metri lungime, 64 de metri latime si cantareste 236.857 de tone. La bordul acestuia se afla 20 de restaurante si 11 baruri care au capacitatea de a servi pana la 6.988 de persoane. Cele 18 punti de la bordul vasului sunt perfecte pentru relaxare. Pe scurt, “Wonder of the Seas” este un oras plutitor, superb. 

Vasul „Wonder of the Seas”, a carui constructie a durat doi ani, a parasit santierul din portul francez Saint Nazaire, indreptandu-se catre Marsilia, unde se vor face ultimele retusuri. Va pleca apoi spre Florida, de unde va porni in prima croaziera.

Vasul de croaziera are 2.867 de cabine si va gazfui un echipaj de 2.300 de oameni. Nava apartine companiei Royal Caribbean si este construita la Chantiers de l’Atlantique. Gigantul vas face parte din clasa Oasis, in lume mai existand doar patru alte nave de croaziera din aceasta clasa.  

Turistii de vor putea rasfata in una dintre cele opt zone de agrement, inclusiv promenada, centru spa si de fitness sau magazine de lux. Cei mai aventurosi se vor putea catara pe un perete de escalada, se pot da intr-un carusel sau pe tiroliana. 

Insa, una dintre cele mai mari atractii ale vasului o constituie “Central Park”. Acesta este primul parc natural, cu plante vii, de pe mare si gazduieste peste 20.000 de plante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea