Vacante

#disneyland #paris #vacanta #copil #franta #perfect tour #turism #oferte

Cea mai frumoasa vacanta in familie la Disneyland Paris!

Povestile incep cu "A fost o data ca niciodata" insa acum povestea fermecata a copilului vostru incepe cu Perfect Tour si cu si partenerul sau oficial: Disneyland Paris. Promotii, reduceri si multe surprize va asteapta din ianuarie pana la sfarsitul lui martie 2010.

De ce sa alegeti o astfel de vacanta? Pentru ca tot ce este mai bun pentru copilul vostru gasiti la Disneyland Paris: 

  • zbor, distractie si cazare GRATIS pentru copiii sub 12 ani;
  • imbratisari , autografe si poze cu personajele Disney;
  • explozie de culoare si de fericire;
  • parade, spectacole, focuri de artificii;
  • 2 parcuri, o singura sansa pentru MAREA DISTRACTIE;
  • Disneyland Park: copilul vostru devine personajul principal al aventurii;
  • Walt Disney Studios: Motor! Regie si magie pe platourile de filmare;
  • 7 hoteluri tematice chiar in parc;
  • aveti ocazia sa vizitati Parisul, unul dintre cele mai frumoase orase din Europa.

Totul este la dispozitia copilului vostru pentru experienta de care isi va aduce aminte toata viata, insa si voi veti redescoperi magia copilariei! Veti pleca fericiti si incarcati cu energia debordanta a copilariei.

Iar perioada cea mai buna pentru a vizita Disneyland Paris este ianuarie, februarie si martie. Pentru ca acum va puteti bucura de super oferte pentru aceasta destinatie de vis: copiii sub 12 ani zboara, stau si se distreaza gratis la Disneyland pana pe data de 1 aprilie.

Tarom, Disneyland Paris si Perfect Tour sunt parteneri si au facut posibila aceasta oferta. Va puteti bucura insa si alte promotii in aceasta perioada: cu un adult, toti copiii sub 12 ani stau gratis in camera (astfel, cu un adult pot sta pana la 3 copii gratis in camera, pana pe 1 aprilie 2010).

Preturile pentru o super distractie la Disneyland Paris sunt de la 186 euro de persoana pentru 2 nopti de cazare la un hotel din parc, cu mic dejun si 3 intrari in parc.

Parcul Disneyland este un loc de care toata familia isi va aminti cu placere clipele petrecute fie in casa unui personaj fantastic, fie intr-un montagne-rousse ametitor. Parcul este impartit in 5 "tari", 5 taramuri fantastice intre care va puteti deplasa cu ajutorul unui trenulet care are cate o gara in fiecare dintre ele. Disneyland nu se adreseaza doar copiilor, ci este o distractie pentru oricine, indiferent de varsta, este locul in care visele se implinesc, o lume magica in care se intampla intotdeauna ceva frumos: printi si printese, personaje de poveste si eroi din desene animate isi dau intalnire aici pentru a va oferi o vacanta de neuitat, indiferent ca aveti 12 sau 52 de ani!

Alege vacanta ta la Disneyland cu Perfect Tour!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea