Vacante

#insula #madeira

Cea mai frumoasa insula din lume! A castigat topul destinatiilor exotice

Numeroase insule cu vegetatie exotica, tropicala, nisip fin si plaje cu apa cristalina s-au intrecut pentru a castiga totul celei mai frumoase destinatii exotice.

 

A castigat insa o insula ce impresioneaza cu plajele cu nisip auriu si negru, palmieri, vegetatie exotica si fructe subtropicale pe care turistii de pretutindeni le ador. Este vorba de Madeira, insula care care apartine Portugaliei si care este renumita si pentru vinurile bune care se fac aici.

Madeira a castigat detasat lupta cu insule precum Ambergris Caye (Belize), Bali, Barbados, Bora Bora, Cook Islands, Cozumel (Mexic), Creta, Fiji, Hawaii, Holbox Island (Mexic), Jamaica, Maldive, Mauritius, Saint Lucia, Sardinia, Seychelles, Siargao (Filipine), Sicilia, Turks & Caicos si Zanzibar, potrivit unui top realizat de World Travel Awards.

Madeira a fermecat cu frumusetea ei turisti de pretutindeni. Insula a fost desemnata si cea mai frumoasa insula din Europa de sapte ori in ultimii opt ani.

Madeira este de fapt un grup de insule portugheze din nordul oceanului Atlantic. Constand din doua insule locuite (Madeira si Porto Santo) si trei insule nelocuite, formeaza impreuna cu Ilhas Selvagens (Insulele Salbatice) Regiunea Autonoma Madeira cu capitala la Funchal. Arhipelagul este situat la aproximativ 580 km de coasta africana si la 860 km de Lisabona, capitala Portugaliei. Madeira constitutuie o regiune ultraperiferica a Uniunii Europene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea