Vacante

#regim hotelier #cazare in regim hotelier

Ce trebuie sa stii daca doresti sa te cazezi in apartamente cu regim hotelier

Pe piata autohtona cazarea inseamna un concept clasic, de inchiriere a unei camere de hotel sau a unei locuinte. In schimb, pe piata externa o metoda deja mult mai populara este cea de inchiriere a apartamentelor ce dispun de regim hotelier. Este vorba de o retea de locuinte ce se inchiriaza numai cu scop turistic, deci nu se pune problema unei inchirieri la „mica intelegere”.

Ce a atras foarte mult a fost faptul ca preturile practicate faceau mare concurenta metodei de cazare la hotel. Nu presupun deloc un compromis, ba chiar sunt o alternativa mai personala de a savura stilul local de cazare. Cel putin pe piata straina, in Germania, Grecia, Anglia si multe alte tari dezvoltate, turistii au ales astfel de cazari motivand dorinta de a fi printre localnici si de a se bucura pe deplin de stilul de viata al locului.

Urmand o tendinta de acest fel, iata ca si in tara s-a dezvoltat o astfel de retea, mai intai in capitala. Asadar pentru cei interesati de cazare regim hotelier Bucuresti exista nu doar multiple optiuni si locatii, ci si sfaturi.

Avantajele ce reies din acest tip de cazare de fapt trebuie adaptat cazului. Daca sunteti genul flexibili si dornici sa experimentati, de ce nu, dar daca sunteti genul care prefera comoditatea camerei si serviciilor de la hotel atunci lucrurile ar trebui gandite mai bine.

Te simti ca acasa

Daca locatia cu pricina este bine gandita si amenajata, atunci incontestabil vei spune ca te simti nu ca un turist, ci ca acasa. Depinde si ce defineste fiecare ca fiind linistea aceea dorita. In apartamente inchiriate in regim hotelier puteti lua masa cand doriti, puteti gati in tihna, puteti savura o cafea pe balcon, ba chiar sa o preparati asa cum va place. Pentru ca apartamentele sunt dotate corespunzator, puteti urma acelasi stil ca acasa.

Siguranta

Daca la hoteluri va preocupati sa numarati stelele pentru a determina ce servicii aveti parte, in cazul apartamentelor in regim hotelier este vorba despre siguranta garantata. Locatiile sunt despre diverse puncte strategice, locatii foarte bune din capitala, cu dotari moderne. Spre exemplu supravegherea video exista de cele mai multe ori, cladirile in care se situeaza astfel de apartamente sunt constructii noi si moderne.

Liniste si intimitate

Desigur ca si la hotel astfel de principii sunt respectate, dar in cazul apartamentelor in regim hotelier se regasesc de asemenea, parca mai accentuate ca oricand. Este linistea, faptul ca nu trebuie sa va regasiti cu receptionera la fiecare iesire sau sosire, dar mai ales faptul ca o locatie de acest gen permite sa locuiti si cu altii. Nu este vorba de compromis la capitolul confort. Apartamentele de genul se inchiriaza per noapte, tarifate nu in functie de numarul de persoane.

Daca toate acestea permit ca banii investiti pe cazare sa fie mai putini, cu atat mai bine. Calatoriile sunt pana la urma oportunitati de a investi in activitati si amintiri, nu de a fi constrans de plata utilitatilor.

Recomandari

Alegeti o zona in functie de interesele pe care le aveti. Oricum vor fi sanse a colinda si alte cartiere.

Alegeti un apartament sau dupa caz o garsoniera. Spatiul este suficient chiar si pentru un cuplu.

Agentia cu care colaborati trebuie sa fie una serioasa. Verificati tot ce se poate, cautati review si asigurati-va ca termenii si conditiile de colaborare va avantajeaza. Spre exemplu, in capitala veti gasi Apartamente Regim Hotelier ofera preturi mai bune pe masura ce numarul de nopti petrecute in locatie este mai mare. Agentia in cauza are deja experienta in domeniu si poate fi varianta care vi se potriveste.

Intrebati despre serviciile incluse. In unele cazuri se includ servicii complete, precum la all inclusive, dar tendinta cel putin pe piata din tara se refera la regimul hotelier cu servicii clasice – cosmetice, lejerie, curatenie. Room service nu exista in acest caz, dar unele agentii permit servicii variate. Cat despre menaj, se poate solicita la cerere sau se stabileste de la bun inceput ziua si ora cand se va desfasura aceasta activitate, pe durata sederii.

Cert este ca aceasta metoda are parte de un mare avantaj si anume cel al flexbilitatii privind serviciile.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea