Vacante

Ce oferte last minute gasim la agentii

Daca nu ai ajuns la Targul de Turism al Romaniei si vrei sa-ti gasesti zilele acestea o vacanta, ai posibilitatea de a cauta printre ofertele last minute ale agentiilor de turism. 

Pentru vacantele pe litoral in mai-iunie gasesti in Antalya sejururi ultra all inclusive la 766 euro de persoana. Oferta include transportul cu avionul cursa charter, transfer la hotel, 7 nopti de cazare intr-un hotel de 5 stele, cu ultra all inclusive, asistenta turistica. 

Cei care-si doresc sa mearga intr-un centru de refacere gasesc oferte pentru Tusnad. O saptamana costa 330 lei, intr-un hotel de 3 stele si 270 lei la 2 stele. Pachetul icnlude cazarea cu mic dejun si 2 proceduri pe zi, pe baza de recomandare medicala.

Albena plajaPentru Pasti si 1 mai poti alege un sejur in Albena , la un hotel de 4 stele. Un pachet de 3 nopti ajunge la 108 euro, cu all inclusive. Pentru 4 nopti platesti 144 euro de persoana. O noapte suplimentara costa 36 euro de persoana. Turistii gasesc aici hoteluri in care este permis accesul cu animalele de companie.

Pentru Egipt exista oferte charter in Hurghada la 595 euro. Pachetul include cazarea de 7 nopti intr-un hotel de 4 stele, cu all inclusive; transportul cu avionul charter si transferul la hotel.

Pentru creta , exista minivacante de 5 zile in perioada sarbatorilor de Paste. Un pachet in Grecia costa 310 euro si include cazarea la un hotel de 3 stele cu all inclusive, transport cursa charter, transfer aeroport. Pentru taxa de aeroport trebuie sa platesti 75 euro de persoana.

Last minute in Turcia

In Kemer , Turcia, platesti in jur de 365 euro pentru o saptamana. In Kemer se ofera sejururi la plaja, in hoteluri de 4 stele. Hotelul dispune de piscine exterioare si tobogane cu apa.

kemer TurciaIn pachetul de 7 zile sunt incluse gratuit servicii de fitness, aerobic, jacuzzi, baschet, tenis de masa, darts, programe de divertisment. Tot gratuite sunt umbrelele, sezlongurile, prosoapele de plaja, atat cele de pe plaja, cat si cele de la piscina.

Pentru baie turceasca, sporturi acvatice sau masaj se plateste suplimentar. Pachetul de 365 euro include transport cu avionul cursa charter, cazare cu all inclusive, transfer aeroport. Pentru un sejur la 5 stele in Kemer platesti aproximativ 538 euro de persoana.

Hotelurile din Kemer au restaurante a la carte (italienesc, turcesc, pescaresc), precum si meniuri dietetice. Pentru petrecerea timpului liber se ofera diverse servicii si facilitati: tir cu arcul , tenis de masa, canoe, hidrobiciclete, windsurf, inchiriere de rachete si mingi de tenis, discoteca.

Copiii au piscina speciala pentru cei mici, loc de joaca, mini club si parc de distractii. Turistilor li se pun la dispozitie servicii de baby-sitting contra cost.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea